23
Evrokupovi

BRUTALNA KAZNA: Evo koliko bi Marko Gobeljić mogao da odsustvuje zbog isključenja… (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.19 u 09:32

Defanzivac Zvezde sigurno preskače dvomeč sa Helsinkijem, a odluka Disciplinske komisije UEFA mogla bi da bude rigorozna zbog težine povrede igrača Suduve.

Teška povreda i prelom noge igrača Suduve Slabickasa, posle starta Marka Gobeljića u 60. minutu revanš meča na stadionu ‘Rajko Mitić’, bacio je svakako senku na prolaz Crvene zvezde.

Start defanzivca je bio je veoma grub, što ga je izbacilo sigurno iz narednog dvomeča sa Helsinkijem. U izveštaju sudije Adama Farkaša iz Mađarske detaljno je objašnjen start, i kako saznaje HotSport. da je igrač ‘prešao granicu grubosti’.

Snimak će pregledati tri člana Disciplinske komisije UEFA, a mogu da se očekuju, prema nekim stručnjacima – četiri do šest mečeva pauze.

– Sudija je postupio po pravilima i svakako slede sankcije za Gobeljića. Napravio je i grešku što nije svirao penal za Zvezdu, kada je bilo guranje Stojkovića. Arbitar je bio blizu i morao je da reaguje – kaže sudijski ekspert Dejan Nedić.

Crveno-beli imaju pravo da za mečeve sa prvakom Finske promene spisak igrača, a na njemu će se naći dva defanzivca Milan Gajić i Brazilac Žander. Jedno mesto je oslobođeno odlaskom Vujadina Savića u Apoel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

23 Komentara

  1. Ako ima pravde,najmanje 6 meseci zabrane i da plati coveku odstetu zbog neigranja,da to bude pouka svima.Ako neznaju da igraju neka cuvaju ovce.Ovaj ce ostati zapamcen po grubosti a nikako po vestini.Zaboravlja nesrecnik da i njega moze isto da snadje.

    0
    0
    Odgovori
  2. TREBA KAZNITI KLUB KOJI GA JE NAUCIO DA BUDE DRVOSECA! STO RECE OVAJ PAKISTANSKI EKSPERT OCEMO PENAL ZA MUTANTICU MALU!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je franjo tudjman podmetacina da ,,ali su podmetacine i stjepan bobek,zlatko cajkovski,bramko zebec,ivan curkovic,a to su vam jedine zvezde.doduse bio je velibor vasovic ali je postao najveci navijac zvezde.to sto vas je majka hrvatica ostavila u srbske jasle govori sve o vama i vasoj malci,ali majka je majka i ruzno je da se je odricete

    ..,,,

    0
    0
    Odgovori
    • LJUBI TE PROSINECKI TAKO PAMETNOG! STO STE RUPU NAZVALI PO GROBARU RAJKU MITICU KOJI JE OSTVARIO SVOJ SAN I IGRAO ZA GRANDE PARTIZAN?

      0
      0
      Odgovori
  4. Razumem neki stepen sitnih ‘podvala“, male zahbncije , ali podvaljivati ozbiljne stvari koje podrivaju egzistenciju kluba, to je za svaku osudu. Sto puta je dokazano da Tudjman nije imao veze sa upravljanjem Partizanom al vi ste tu mantru ubitacne lazi spodbili cisto da glavnog konkurenta blatite na nacionalistickoj osnovi. ALi samo polako, fragojli ce opet doci teski dani, a Partizan ce opet da vas gazi kao stonogu. Svako vreme zla ce da prodje,ne moze vecno opstajati.
    U ostalom, vec ove godine ce te da popusite ganeri jednu debelu kubanku! Samo polako!

    0
    0
    Odgovori
    • Glazer, Brozović, braća Čajkovski, Bobek… reprezentacija NDH!!! Stvarno „podmetačina“, „mantra“ i „ubitačne laži“… Marš govedo grobarsko!

      0
      0
      Odgovori
    • Magarčino nepismena! „U ostalom“, „će te“, „zahbncije“, milion štamparskih grešaka, kao da si slepac… Idi u svoje grobarsko selo i tamo filozofiraj! Ti ćeš nekoga da gaziš? Ugazićeš u govna od goveda koje čuvaš!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. @Marko ,pričam o ovome..osnivač crvene zvezde,pa citiram”Ako su njihove ruke krvave fo lakata ,moje su do ramena i to srpskom krvi”kraj citata…a sto se tiče Franje,evo da uzmemo tu vašu podmetacinu iz Madere koja je u domenu ono kako se Rajko češljao ..Nikk Ma bas niko 50-ih nije mogao da zna ko će da bude i šta će da radi Franjo 90-ih za razliku od vas koji ste vrlo dobro znali ko je Prosinečki i kome je spomenik podizao …i dalje ,ako je bila zajednicka država pa su svi menjali igrače i prelazili sad nije više pa opet nastavljate bratsku saradnju sa modrima :Ibanjez,Li Adi…niste vi džaba zastave vezivali a imate iste boje ALO BRE o tome pričam marvo turskog imena

    0
    0
    Odgovori
  6. @bgd..to lopovsko banditsko udbaski sportsko društvo nikad AMA bas nikad nije osvojilo nešto sportski i pošteno..uvek su morali imati veće budžete pomoć van terena,akk to ne pomaže (pogledaj slučaj KK i VK)Onda treba protivniku vezati i ruke i noge da bi ološ pobedila..To najveće zlo ne može da se mrzi nego je da se ima sažaljenje na srpski narod sto ga zadesi takva nesreća zlocinacka tvorevina ogavnog imena crvena zvezda.Od samih početaka i osnivanja tog zla najveći ljudski ološ je vezan za tu tvorevinu počev od Krcuna,pa preko Cosica Bugarcica.. pa do današnjih Terzića ,Vucica,Covica…Ni turci ni komunisti niti dosmanlije ni žuti ,napredni nisu naneli zla koliko ova odvratna pokvarena rak rana Srbije..I kad se ugasi to leglo prevare,licemerja,lopovluka prljavštine …Srbija može da krene napred ..a do tada..samo zaljenje za Srbiju …a ovaj majmun”Gobelja” je tipičan primer svega gore opisanog ..pravi turski konjanik

    0
    0
    Odgovori
  7. @Dragan
    Ovog ciganskog smrada ,tipicno olicenje ljudskog smeca kome jos tepaju Gobelja treba kazniti onoliko koliko ne bude igrao decko i cak ako je zavrsio karijeru ciganskom psetu dozivotnu zabranu..pa onda moze da skace sa onim majmunima po severu koliko god hoce…Ovako ljudsko smece i pripada tom odvratnom klubu

    Grobarski smradu, jesi li tako govorio kad je Everton slomio nogu Mudrinskom? Gobeljića će UEFA kazniti (i treba, da se razumemo) ali čemu tolika histerija? Šta se to tebe tiče? Idi gledaj svoj ružni, raspali klub, čoveče, nađi neku zanimaciju, okani se Zvezde, to je za tebe nedostižan san. Možeš samo da umireš, polako i sporo u toj svojoj odvratnoj mržnji i boleštini. Za bolje i nisi.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovog ciganskog smrada ,tipicno olicenje ljudskog smeca kome jos tepaju Gobelja treba kazniti onoliko koliko ne bude igrao decko i cak ako je zavrsio karijeru ciganskom psetu dozivotnu zabranu..pa onda moze da skace sa onim majmunima po severu koliko god hoce…Ovako ljudsko smece i pripada tom odvratnom klubu

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo u svoje dvorište… Ajde ne s..ri, izguglaj unazad dosta godina i raspitaj se ko je bio Ivica Hatunić grobosu, koji je mesarskim startovima povređivao dosta igrača, između ostalog i ograča, kluba za koji je igrao. Pametnom dosta!

      0
      0
      Odgovori
  9. Kakvi crni penali za miljenicu ..pa nisu ovo njene sudije da sviraju sve i svasta .Tzv .expert za sudjeneje samo pokazuje da je cist spin cz –ali krcag ide na vodu…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter