5
Domaći fudbal

ZVEZDO, TAKO TREBA: Silovita predstava crveno-belih, utisak pokvario start Gobeljića (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.19 u 22:42

Fudbaleri Crvene zvezde iskupili su se za bledu partiju u Marijanpolu. Crveno-beli slavili su večeras sa 2:1 protiv Suduve. Crvena zvezda danas je  pred 23751 gledaocem odigrala utakmicu koja bi trebalo da bude reper crveno-belima za evropske mečeve. Povela je Zvezda golom Boaćija već u trećem minutu na proigravanje Bena, a Ben je bio iks faktor i kod drugog gola. Pronašao je tada odličnom loptom Boaćija koji je produžio do Marina, Videli smo danas jednu gladnu Zvezdu koja je svim silama želela da se pokaže svojim navijačima. Treba istaći da je gotovo pola sata Zvezda igrala bez Gobeljića koji je dobio crveni karton zbog oštrog starta nad Slavickasom koji je morao da napusti teren. 

Crvena zvezda povela je golom Ričmonda Boaćija nakon tri minuta igre. Ben je poslao loptu u prostor, a Boaći je odlično reagovao i savladao Karduma.

Prva greška Zvezde u odbrani, bila je to lopta za Slavickasa u 15. minutu na desnu stranu, kasnio je Milan Rodić, međutim srećom po crveno-bele nije ugrozio Milana Borjana.

U evropskoj akciji u 28. minutu Ivanić i Marin razmenili su dupli pas, a potom je lopta došla do Bena, koji je prosledio do Boaćija, on je uočio kapitena Zvezde Marka Marina koji je utrčavao u prazan prostor i maestralno ga pronašao.

Marin je imao lak posao da savlada golmana Suduve i povisi na 2:0. Boaći je u 38. minutu imao priliku, Gobeljić je dodao do Ganjanina čiji je snažan udarac iskosa sa desne strane zaustavila suprotna stativa uz intervenciju golmana Karduma.

 

Drugo poluvreme počelo je odličnom prilikom u 48. minutu. Pronašao je Marin Boaćija, a on je šutirao kraj stative. U nastavku je Milunović odlično reagovao ispred Borjana i sprečio je napade Suduve. Oprobao se u 59. minutu iz slobodnog udarca Rodić, ali je lopta završila iznad prečke. Od 60. minuta je Crvena zvezda ostala bez Gobeljića koji je neugodno startovao nad Slavickasom, a Farkaš ga je poslao u svlačionicu.

Povukao je Marin nakon solo akcije, ali je u odsudnom trenutku izblokiran napadač Zvezde. Mogao je Mirko Ivanić da reši utakmicu nakon što je oduzeo loptu na svojoj polovini istrčao je do gola gostiju, a onda nakon loše završnice golman gostiju skinuo mu je udarac. Odlično je se Zvezda transformisala iz odbrane u napad. Filip Stojković je nakon kontre pao u šesnaestercu protivnika, a sudija iz Mađarske pokazao je da se igra nastavi što je izazvalo negodovanje navijača. Rodić je pokušao solo prodorom u 89. minutu, Kardum je intervenisao, lopta je otišla do Bena, a on je pogodio prečku.  Oprobao se u završnici meča i Pavkov, ali se rezultat nije menjao. U poslednjem napadu Crvena zvezda je dozvolila Suduvi da probije defanzivni bedem i dođe do gola strelac je bio Topčagić . 

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Adam Farkaš (Mađarska)

Crvena zvezda: Borjan – Rodić, Milunović, Babić, Gobeljić – Jovićić, Jovančić, Ivanić, Marin (Pavkov), Ben – Boaći (Stojković).

Suduva: Kardum – Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas (Hladik) – Čaženović, Golubickas, Verbickas (Rikets) – Gotal, Topčagić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forza Siniša! 💪❤ #Mihajlovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

5 Komentara

  1. Macva bi se prosetala protiv ovih,al oni imaju trenera koji razume igru.ne razumem zasto neki stalno brane naseg trenera i kad i slepci vide da tim igra lose

    0
    0
    Odgovori
  2. Dođi vidi i beži.
    Kostolomac, simulanti, padavičari i prosek, čak i za julski krug u Evropi,
    Da „teške noge“ su rarazlog.
    Pogodi Kerl umesto nreže prečku, ali to NE SME da se napiše.
    A veselnik na golu OPET drži loptu posle primljenog gola, i rad je da ujede svakog ko bi da mu je otme i odnese na ceentar. Da bi još 30 sekundi desilo bi se „čudo“.A ovo što ti napisa u izveštaju možda se desi u sledećem krugu, Ne bude li smeši se kraj u sezoni kupanja u Jevropi u julu,
    Imaš sve av, av klube i opet si tu gde si
    PS: Miloje vadi bre više ruke iz džepova, nije ti ovo Arandjelovac
    Srećno protiv Helsinkoja i počnite MALO da igrate fudbal

    0
    0
    Odgovori
    • Grobarcicu mnogo si jadan ali mnoooogo napredni grobar nam prica o AV AV, gledaj svoje dvoriste bre…Gledaj svog Vucelu..

      0
      0
      Odgovori
  3. Pozdrav za dezurnog bota koji pljuje po Milojevicu za sendvic i pise copy paste komentare i krade tudje nikove. Pusa za tebe , preseo ti sendvic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter