0
AdmiralBet ABA Liga

SVE BOLJE STANJE: Kuzmić sutra na operaciji…

Objavljeno: 16.07.19 u 13:15

Sve bolje vesti stižu kada je reč teško povređeni centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je navijače o stanju njegnog teško povređenog u saobraćajnoj nesreći centra Ognjena Kuzmića. Reprezentativac Srbije u sve većem obimu samostalno diše, ali stanje je i dalje veoma složeno. Evo saopštenja Crvene zvezde:

– Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše. Odlukom lekarskog tima Kuzmić će u sredu biti podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje. Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu – piše u saopštenju Crvene zvezde.

Podsetimo, Ognjen Kuzmić je u nedelju rano ujutro doživeo tešku saobraćajnu nesreću vraćajući se sa svadbe u Prijedoru za Banjaluku.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter