0
AdmiralBet ABA Liga

OBJAVLJEN RASPORED ABA LIGE: Evo kada se igra prvi derbi između Zvezde i Partizana

Objavljeno: 15.07.19 u 22:46

Nova sezona u regionalnom takmičenju počinje 4. oktobra, a prvi ‘večiti’ derbi igraće se 15. novembra.

Šampion, Crvena zvezda, u prvom kolu igraće protiv novajlije u elitnom rangu, ekipe Primorske. Taj meč igraće se 4. oktobra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, dok će Partizan na startu gostovati Igokei u Laktašima.

FMP iz Železnika će takođe gostovati, i to ekipi Krke u Novom Mestu, dok će Mega Bemaks biti domaćin novoformiranom klubu Cedevita Olimpiji. Preostali parovi su Budućnost – Zadar i Cibona – Mornar.

Poznato je da će se prvi ‘večiti’ derbi između Partizana i Crvene zvezde igrati 15. novembra, a domaćin će biti crno-beli, pa će to biti prvi duel naših najvećih klubova u Areni.

Prvi veći derbi odigraće Crvena zvezda i Budućnost, ovogodišnji finalisti, kada će u drugom kolu igrati u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Ligaški deo prvenstva na Jadranu igraće se do 13. marta, a onda će se ponovo igrati ‘plej-of’ na dve pobede u polufinalu i na tri dobijene u finalu.

OVDE pogledajte kompletan raspored za sezonu 2019/2020.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter