2
Evrokupovi

NEMA PROMENA: Milojević za Suduvu menja samo ‘džokere’ na klupi

Objavljeno: 15.07.19 u 22:04

Šef stručnog štaba Crvene zvezde planira da u revanšu izvede startnu postavu kao u Litvaniji.

Procena je da postava Crvene zvezde iz prvog meča sa Suduvom može da sruši Litvance i obezbedi plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na poslednjem treningu pred sutrašnji megdan od 20:45h, šef stručnog štaba Vladan Milojević je prelomio i samo će, kako saznaje HotSport, promeniti ‘džzokere’ na klupi, gde će priliku čekati: Pavkov, Jevtović, Tomane, Kanjas i Stojković.

Dakle, kako smo najavili pre dva dana, u poslednjoj liniji pored Borjana nalaziće se Gobeljić, Milunović, Babić i Rodić. Ispred njih će prostor pokrivati Jovičić uz pomoc Jovančića i Ivanića, koji bi trebalo da bude kreativac akcija, kao i Marin od čije inspiracije dosta zavisi.

Vreme je da poverenje opravda Ben i da pored borbenosti pokaže bolju završnicu, a golovi su u opisu posla i jedinog špica Boaćija. Dobio je prednost u odnosu na Pavkova, ali ako ne bude išlo po planu, visoki napadač će dobiti priliku.

Na kraju svaka pobeda vodi dalje do Helsinkija, a uz Delije i dobru igru Zvezda može da napravi prvi korak na evropskom putu.

Projektovan sastav Crvene zvezde: Borjan, Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Ivanić, Ben, Marin, Boaći.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter