0
Domaći fudbal

FOTO: Partizan

U HUMSKU STIGLA PONUDA ZA DEFANZIVCA: Mogao bi da postane saigrač sa bivšim napadačem crno-belih!

Objavljeno: 14.07.19 u 17:31

To bi mogla da bude dobra vest za crno-bele, ukoliko se sve završi na obostrano zadovoljstvo i značajno se umanje rashodi prema štoperu.

Mark Valijente je još pre početka priprema za novu sezonu označen kao nepoželjan i prekobrojan kada je u pitanju stručni štab Partizana na čelu sa Savom Miloševićem.

To je moglo da se nagovesti krajem prošle sezone kada je ispao iz startne postave, a potom je ostavljen da trenira u Beogradu sa još par ‘otpisanih’ i nije putovao u Sloveniju sa ostatkom tima.

Čekao je ponudu i dočekao je, i to iz domovine. Iz Španije stižu informacije da je Sporting Hihon poslao ponudu Partizanu, koji će sada morati da nađe kompromis sa igračem.

Naime, španskom defanzivcu se duguju određene zarade, a njegova primanja su izrazito visoka (oko 400.000 evra godišnje). Igrač zahteva da mu se plate poreske obaveze koje u Španiji nisu nimalo niske i videćemo kako će se sve završiti.

Ukoliko pređe u Hihon, biće saigrač sa još jednim bivšim fudbalerom Partizana, Urošem Đurđevićem. Takođe se spominje i interesovanje Ueske, ali je to za sada Valijenteova druga opcija.

U Partizanu je odigrao 41 utakmicu za godinu dana i postigao je jedan gol.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter