1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SAVIĆ JE OTIŠAO: Zvezda dovodi novog štopera, dvojica u fokusu, posao do 1. avgusta…

Objavljeno: 14.07.19 u 11:29

Pod lupom uprave Crvene zvezde su dva stranca, ceo posao mora biti završen do trećeg kola kvlafikacija za Ligu šampiona.

Rastali su se Vujadin Savić i Crvena zvezda drugi put posle dve uspešne godine, pa je ostala „rupa“ u rosteru, pošto nije spreman Radovan Pankov. Bivšem defanzivcu Radničkog biće potrebno bar dve nedelje da uhvati ritam, a kako saznaje HotSport šampion kreće u akciju kupovine defanzivca u Evropi.

U planu su bila dva Španca, ali posao nije sklopljen i sada su pod lupom dva nova stranca. Konačna odluka pašće uskoro i neki načelan plan je da se sastav popuni do 1. avgusta.

Crveno-beli su pred Suduvu ostali na dva centralna defanzivca Srđana Babića i Nemanju Milunovića, a ovu ulogu je tokom priprema uspešno odrađivao Filip Stojković. Ipak, četiri centralna defanzivca su potrebna, pošto je sezona duga za šampiona Srbije na tri fronta.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

1 Komentara

  1. Šta je sa Erakovićem?! Potpuno su zaboravili na njega! Baš njih briga za Erakovića, ko je on u njihovim životima?! Sada su oni u fazi nabavke novog štopera-polovnjaka u ranim četrdesetim i ugrađivanja u njegov ugovor. A, što se tiče Erakovića, čim prođe ova gužva oko kvalifikacija, odmah će ga prodati kao i sve mlade do sada, tako da niko neće trebati da se pita gde je Eraković?! Ali, svemu jednom dođe kraj pa će tako biti i sa ovim nezasitim predatorima koji vode Zvezdu u propast!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter