0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEO RADOVA ZAVRŠEN: Komfor na zapadnoj tribini je zagarantovan (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.19 u 13:40

Od ovosezonske premijere na stadionu „Rajko Mitić“ publika će moći da uživa u dodatnom komforu, jer je završen novi VIP sektor na zapadnoj tribini.

Niz infrastrukturnih radova na stadionu „Rajko Mitić“ nastavljen je i ovog leta. U toku je postavljanje novog, modernog semafora, a nakon što je promenjena travnata podloga kako bi naši prvotimci imali najbolje moguće uslove za igru, rekonstruisana je i zapadna tribina. Crvena zvezda se trudi da svakodnevno radi na povećanju komfora svih posetilaca, a prva promena u odnosu na prethodnu sezonu zvezdaše će dočekati već na utakmici protiv Suduve u utorak 16. jula.

Na centralnom delu zapadne tribine, u sektoru VIP zapad, promenjene su stolice, pa će 2.697 gledalaca od sad imati privilegiju da uz znatno veću udobnost i uživanje prati voljeni klub. Moderne, nove stolice dominiraju centralnim delom zapada, a Crvena zvezda je ponosna što svojim vernim navijačima iz sezone u sezonu pruža mogućnost da sve više uživaju u utakmicama.

Zvezdaši će iz novijeg i udobnijeg dela zapada moći da prate revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a cena ulaznice za ovaj sektor je 2.000 dinara. Podsetimo, karte za ovaj duel su u prodaji od 11. jula i trajaće do početka meča, a važiće i sezonske ulaznice čija je prodaja takođe u toku, ali u Zvezdinom servisu za članstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter