0
ATP

VIMBLDON: Nole gazi, a sad veliko finale, videćemo da li protiv Rafe ili Rodžera…

Objavljeno: 12.07.19 u 17:05

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković plaisrao se u svoje šesto finale Vimbldona i boriće se za peti pehar.

Novak Đoković je u finalu nezvaničnog prvenstva sveta! Naš teniser počistio je Roberta Bautistu-Aguta sa londnoske trave, mada ruku na srce Španac je do sada na turniru najviše namučio Noleta.

Đoković je odlično otvorio meč, posle osvojenog servis gema napravio je prvi ‘brejk’ i stigao do 3:0. U osmom gemu usledio je novi ‘brejk’ našeg igrača za 6:2, mada je Španac imao ‘brejk’ loptu.

U drugom setu naš igrač je vidno pao u igri, Bautista-Agut je to znao da iskoristi. U trećem gemu je napravio ‘brejk’ i poveo sa 2:1, a posle potvrde i sa 3:1. Novak je na 3:2 za Španca imao dve ‘brejk’ lopte, ali ih nije iskoristio i Bautista-Agut je završio set u svoju korist 6:4.

Đoković je morao da sredi glavu u nastavku meča, par glasnih uzvika bilo je dovoljno da se nezadovoljstvo i nervoza izbace. Treći set je počeo gem za gem, a u šestom je usledio prvi i polsednji ‘brejk’ u tom periodu meča. Novak je poveo sa 4:2, što je bilo dovoljno za 6:3.

U četvrtom setu je Đoković razbio Španca. Brzo mu je oduzeo dva servisa i poveo sa velikih 5:1. Bautista-Agut je smanjio na 5:2, a onda je odigrao svoj najbolji gem, sprečio je čak četiri meč lopte, ali nije uspeo da se spasi, Novak će se boriti za svoj peti trofej na najprestižnijem teniskom turniru.

Finale je u nedelju, a rival će biti pobednik ‘klasika’ između Rafaela Nadala ili Rodžera Federera.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter