3
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, XYZ

TEOMANIJA SE NASTAVLJA: Ponovo se oglasio Čović – ne jurimo Teodosića po svaku cenu!

Objavljeno: 12.07.19 u 13:04

Nastavlja se Teomanija. Srbija je opsednuta time hoće li Teodosić da nastavi karijeru u Zvezdi ili u nekom drugom klubu, a tim povodom ponovo se oglasio Nebojša Čović.

Dok ga navijači čekaju kao ‘ozebao sunce’ prvi čovek kluba Nebojša Čović ističe da ga crveno-beli neće juriti po svaku cenu.

– Treba biti realan… Već sam rekao da su Teodosiću otvorena vrata Crvene zvezde, ali samo ako on bude hteo da dođe. Mi ga nećemo juriti, jer niti hoćemo niti možemo da se trkamo sa bogatijim evropskim klubovima. Dakle, treba da se podudare njegova želja i naše mogućnosti. Ako se to ne dogodi, ima još plejmejkera, ali ne pitajte o imenima jer je sve otvoreno – rekao je Čović za „Maxbetsport„.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EKSKLUZIVNO! Jelisaveta otkrila gde Teo nastavlja karijeru!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

Nebojša Čović je najavio visoke ambicije kluba, kao i da će na početku sezone Crvena zvezda imati odličnog pleja.

– Kad je Evroliga u pitanju cilj je da pružimo maksimum koji možemo. U ostalim takmičenjima ciljevi su jasni – želimo novu titulu u ABA ligi, Kup Srbije i nacionalnu titulu…Što se tima tiče, zadovoljni smo obavljenim poslom. Doveli smo samo dva nova igrača, Brauna i Gista, jer Dženiknsa i Kuzmića ne smatramo novim pošto su prošli kroz sistem Crvene zvezde. To je bitno za takozvanu hemiju unutar ekipe. Takođe smo obnovili nekoliko naših igrača tako da ćemo imati kvalitetan sastav. Čekamo još samo pleja – zaključio je Čović.

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, XYZ

0
0

3 Komentara

  1. Mozda ste vi kao navijac Zvezde opsednuti kao i drugi navijaci Zvezde,ali mi kao navijaci drugih klubova verujte mi,nismo.Samo se pitamo kada ce proci ovo ludilo od bacanja para u FK,Kk,VK Zvezdu….ima li igde kraja?

    0
    0
    Odgovori
    • Уопште ниси опседнут. Редовно си на вјестима ЦЗ и коментаришеш како доликује једном гробару. Што се тиче улагања у КК, ФК, ВК ЦЗ надам се да ће бити барем колико је улагано и у институцију у претхидним деценијама!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter