0
Košarka

ODJEKUJE TEKSAS: ‘Brada’ i Vestbruk ponovo zajedno, NBA liga sve zanimljivija!

Objavljeno: 12.07.19 u 12:24

Kakav trejd u toku noći, ovo je zaista malo ko očekivao, a dolaskom Vestbruka u Teksas NBA liga postala je nikada izjednačenija.

Zanimljivo će biti ove godine u NBA ligi, možda nas očekuje jedno od najujednačenijih prvenstva ikada. Ove godine usledili su trejdovi koji NBA ligu čine nikada ujednačenijom, a to će sigurno dovesti do toga da bude i zanimljivija, a nema sumnje da će to dovesti do porasta prihoda od prodaje dresova i TV prava.

‘Brada’ Džejms Harden će igrati od naredne sezone zajedno sa Raselom Vestbrukom. Biće zanimljivo videti kako će ovaj duo funkcionisati s obzirom da je jedan od razloga zašto je Harden svojevremeno zatražio trejd bio i Rasel Vestbruk.

Sa druge strane krenuo je Kris Pol, omaleni plej će karijeru nastaviti u Tanderima koji su zvanično ušli u ‘rebild’ fazu. Zajedno sa njim Oklahoma je dobila i veliki broj pikova na narednim draftovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter