1
Evroliga

FOTO: nba.com

GRCI REKLI NE: Milutinov ostaje u Olimpijakosu, Rusi nudili ugovor od kog boli glava!

Objavljeno: 12.07.19 u 11:58

Stigla je nova ponuda na adresu Olimpijakosa, ali su ponovo Pirejci odgovorili isto, Ne! Nikola Milutinov će po svemu sudeći ostati u Olimpijakosu. Iako su ‘Armejci’ poslali do sada dve ponude za našeg centra.

Dobre igre su preporučile Nikolu Milutinova evropskim velikanima. Našao se bivši košarkaš Partizana na radaru CSKA, a interesovanje je pokazala i Barselona. Ipak, po svemu sudeći Olimpijakos ne namerava da se odrekne odličnog košarkaša.Podsetimo, Milutinov ima ugovor sa crveno-belima do leta 2020. godine, uz opciju NBA klauzule od strane San Antonija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelena Brooks sa sinom ❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Jurohups je izašao sa neverovatnim ciframa koje bi u slučaju prodaje zaradili Olimpijakos ali i naš Milutinov. Nudili su Rusi 1,5 miliona obeštećenja, dok bi naš centar za trogodišnju vernost zarađivao tri miliona evra po sezoni.

Iza Milutinova je sjajna sezone kao statistički najbolji centar Evrolige sa 11,7 poena, 7,9 skokova i 1,5 asistencija u proseku po utakmici u elitnom takmičenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter