1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BEZ DOGOVORA: Bivši kapiten još čeka rasplet sa Kipranima!

Objavljeno: 12.07.19 u 10:32

Jedan od problema jeste pozajmica, a ne otkup igrača, što je cilj srpskog kluba tako da se, bar za sada, ne nazire konačan rasplet.

Plan Apoela da pozajmi Vujadina Savića od Crvene zvezde, sa pravom otkupa ugovora u maju sledeće godine uz fiksno obeštećenje ‘visi o tankoj niti’. Defanzivac se našao u protokolu na meču sa Suduvom tako da u slučaju prelaska na Kipar ne bi mogao da nastupa za novi tim u kvalifikacijama u narednom kolu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da li ovo može da znači da se Radonjić vraća u Zvezdu? Možda na pozajmicu?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ovo su dve ključne stvari koje usporavaju posao i, nije lako precizirati primanja defanzivca. Crveno-belima je isplativo da se preuzme kompletan ugovor , ili da se ponudi ‘minimalan otkup’ i tako usledi rastanak posle dve godine. Savić je deo takmičarskog tima dok ne bude spreman Radovan Pankov i jasno je da u ovakvom začaranom krugu treba naći adekvatno rešenje pošto je bivši kapiten zaslužan za uspehe ove generacije. Vremena ima dovoljno do kraja prelaznog roka da se pronađe i bolja opcija od Apoela.

0
0

1 Komentara

  1. “…pošto je bivši kapiten zaslužan za uspehe ove generacije” Izvinite, gosodine Mirko Markoviću ali vi verovatno niste gledali utakmice Zvezde u grupnoj fazi LŠ za razliku od skauta zainteresovanih klubova za nabavku štopera! Eto, u tome je ta “mala” razlika između vas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter