0
Domaći fudbal

VESELINOVIĆ: Mogli smo da damo još neki gol! Trener Banantsa: Videćete u revanšu šta znamo!

Objavljeno: 11.07.19 u 23:25

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su slavili protiv Banantsa sa 3:0 u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović je nakon meča izašao pred novinare i izneo svoje viđenje meča.

– Završili smo prvo poluvreme ovog dvomeča i nemam ni promil različitog razmišljanja u odnosu na ono što sam rekao pred meč. Rezultat je dobar i visok, momci su odradili ono što smo se dogovorili u pripremi meča. Ne želim da zvučim bahato, ali mislim da smo zaslužili još neki gol u prvom delu – počeo je Veselinović i potom detaljnije analizirao protivničku igru.

– Anulirali smo njihove kvalitete i nismo dozvolili da uhvate ritam. Imali smo pad početkom drugog poluvremena, ali smo to rešili izmenama. Tražio sam od igrača da ne razmišljaju o rezultatu već samo o igri. Posebno mi je drago zbog momaka koji su ušli sa klupe. Drago mi je ako su ljudi zadovoljni napustili stadion, rekao je Veselinović.

Ilšat Fajzulin je takođe stao pred srpske novinare, on je istakao da se u revanšu nada boljem ishodu.

Bili smo koncentrisani u prvom poluvremenu i mosli smo da stignemo brze igrače Čukaričkog. Tokom drugog dela smo napadali i želeli da damo gol, što nam nije pošlo za rukom pa smo izgubili nit igre i nadam ose boljem ishodu u Jerevanu. Siguran sam da možemo da pokažemo više i to ćete videti. Nećemo se predati na našem terenu i želimo prolaz u drugo kolo, istakao je trener gostiju.

Sa stadiona Čukaričkog – Nemanja Lazić 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter