2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DA LI JE OVO TIM ZA ŠKOTE: Savo napravio izmenu u poslednjoj liniji, a nije Dinga ( UŽIVO PRENOS)

Objavljeno: 10.07.19 u 17:55

Partizan od 18 časova u Klagenfurtu u Austriji igra najjači test tokom druge faze priprema protiv člana francuske Lige jedan Bordoa.

Crno-beli su na kratko napustili Pohorje i Sloveniju kako bi u austrijskom Klagenfurtu odigrali najjaču prijateljsku utakmicu protiv Bordoa. Za Savu Miloševića ovo je prilika da isproba tim koji bi za 14 dana trebalo da istriči na megdan Kilmarnoku.

Na golu ostaje kapiten Vladimir Stojković, dok će za razliku od meča sa Olimpijom umesto novajlije Vujačića početi iskusni Bojan Ostojić. Pored njega su Nemanja Miletić, Strahinja Pavlović i Slobodan Urošević.

Za kvarenje igre protivnika i početak napada crno-belih biće zaduženi Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, dok će najreativniji u timu biti Sejduba Suma. Po bokovima će Borod napadati Zoran Tošić i Đorđe Ivanović, dok će od prvog minuta u napadu po prvi put biti Umar Sadik.

Na HotSport možete gledati uživo prenos meča Partizana i Bordoa iz Klagenfurta.

 

0
0

2 Komentara

  1. SaVO, BEZ DVA DOBRA POJACANJA,KOJA PRSVE RAZLIKU MI TESKO DA PRODJEMO SKOTE, A ZA GRUPNU FAZU DA NE PRICAMO. KAKAV SMILJANIC
    OSTOJIC I DRUGI. SLABI SMO

    0
    0
    Odgovori
  2. OVAJ PANTIC IZ PART. VESNIK JE GORI OD VAZURE.
    KO MU DADE TO PRAVO DA
    BLATI UPRAVU KKP. PANTICU TI SI VECA GNJIDA
    OD VAZURE I VUCELU. KOJA
    JE CENA ZA BLATANJE
    UPRAVU KK PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter