5
AdmiralBet ABA Liga

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA PECNUO ‘DELIJE’: Zvezda nije postojala u to vreme (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.19 u 15:12

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana zajedno nastupaju u Nemačkom Bajernu. U jučerašnjem specijalu Slobodana Šarenca u susret Svetskom prvenstvu otputovao je upravo u Minhen.
Šarenac se susreo sa našim košarkašima Stefanom Jovićem, Nemanjom Dangubićem i Vladimirom Lučićem. Voditelj i komentator RTS-a razgovarao je sa našim asovima, a kada je na red došao obilazak dvorane u Minhenu u medicinskoj sobi zatekao je i zastavicu Partizana. 

Lučić se pohvalio da u sobi ima zastavicu Partizana koja nekad stoji napred, a nekad iza zastavice Budućnosti, rekavši da je to rat koji vodi sa Upravom. Šarenac je potom potražio Zvezdinu zastavicu, pošto u timu Bajerna pored Dangubića i Jovića radi i Dejan Radonjić, dobio je kratak odgovor od krilnog centra Partizana. 

Crvena zvezda tada nije postojala – rekao je Lučić ali se brzo ispravio rekavši da tada nije igrala u Evroligi.

0
0

5 Komentara

  1. Da ima pameti u KKP ovaj decko bi sa zavrsetkom karijere bio predsednik ili sport.direktor naseg nikad ugasenog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tada nije postojala al je zato prvi kosarkaski klub u Srbiji.Nije postojala u to tamno vreme kada su kriminalci i ubice vladali nasom kosarkom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter