4
Domaći fudbal

SVI SMO SELEKTORI: Zvezda ispoštovala tradiciju, biće bolje, samo dvojica dobijaju pohvale (TVITOVI)

Objavljeno: 09.07.19 u 22:11

Crvena zvezda je nakon premijere ostavila delu navijača ‘gorak ukus u ustima’. Nulu protiv Suduve navijači su dočekali na zicer i krenuli sa kritikama.

Nije da Zvezda nije imala kvalitetnu predstavu, napadali su crveno-beli tokom većeg dela meča, ipak, najavljivano je da nije ovo ona stara Suduva od prošle sezone, a pokazalo se da je to tačno. Navijači su remi dočekali na ‘volej’. Ipak, deo navijača podseća da je Zvezdina tradicija da prvi meč otvori loše. Očekuju bolju igru već naredne nedelje.

0
0

4 Komentara

  1. Stvarno ne vredi da se tesimp.ovo je katastrofa od igre i tima .kakvi su to igraci:gobeljic,ivanic,babic rodic ,a ovaj kanjas sto je doveden da BOG da se pokenja na glavu onom ko ga je doveo

    0
    0
    Odgovori
  2. ganci, ganci samo se vi tesite. suduva lici na proleter iz novog sada. to je taj kvalitet odprilike a vi ste gigant.zar ne vidite da u zvezdinoj igri nema nista posebno? ali ne brinite dace babo para za jos nekoliko pojacanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter