0
Evropske lige

FOTO: Twitter

GOTOVO: Šaponjić predstavljen u Atletiku, evo šta je rekao po dolasku u Madrid… (FOTO)

Objavljeno: 09.07.19 u 10:00

Mladi srpski napadač predstavljen je u crveno-belom dresu, Srbi su imali dosta uspeha igrajući za Atletiko Madrid.

Posle 14 godina jedan Srbin će zaigrati u dresu Atletiko Madrida. Reč je o Ivanu Šaponjiću, detetu Partizana koje je u Madrid stiglo iz Benfike. Suma nije poznata, ali Srbin je predstavljen na ‘Vanda Metropolitano’ stadionu.

– Srećan sam što sam u Atletiku. To je jedan od najvećih svetskih klubova. Srećan sam što ću moći da radim sa jednim od najboljih trenera na svetu i da igram sa vrhunskim igračima. Nisam još razgovarao sa Simeoneom, ali nadam se da ću to učiniti na treninzima. Razgovarao sam sa golmanom Janom Oblakom, koji mi je rekao da je u klubu sve savršeno – istakao je Ivan Šaponjić.

Ime Atletika proslavio je srpski trener Radomir Antić koji je ovaj klub vodio do titule u Primeri. Tada je za ‘jorgandžije’ igrao Milinko Pantić. Kasnije je crveno-beli dres nosio Veljko Paunović, a poslednji koji je tresao mreže za Atletiko bio je Mateja Kežman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter