4
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ U ‘ŠEVI’ SA IGRAČIMA: Sejduba Suma se majstorski poigrao sa trenerom i Stojkovićem (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.19 u 11:43

Na jutarnjem treningu na Pohorju nije bilo najvećeg dosadašnjeg pojačanja, Umara Sadika.

(Specijalni izveštač HotSporta sa Pohorja – Stefan Smuđa)

Šef struke crno-belih na momenat se vratio u igračke dane i pokazao da još ima dobar osećaj za loptu.

Milošević je u igri ‘ševe’ sa najiskusnijim igračima nekoliko puta pokazao sjajne poteze, a igrači su ga u par navrata ‘štedeli’ i nekoliko puta ga spasili da bude unutar kruga.

Međutim, kada je bio u sredini, i to zajedno sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem, saigrači su stigli do 21 dodira, a tom prilikom videli su briljantan potez Sejdube Sume.

Na treningu nije bilo novajlije Umara Sadika koji je morao da ode u Trst kako bi završio dodatnu papirologiju.

Sa strane su trčali i lakše radili povređeni Nikola Lakčević, Nemanja Miletić i Aleksandar Šćekić, ali se očekuje da vrlo brzo i oni budu u punom trenažnom procesu.

Igrači su u drugom delu treninga bili podeljeni u četiri ekipe po pet igrača na skraćenom terenu, ali sa ‘džokerima’ na ivicama, pa se u pravom smislu razvio takmičarski dug među ekipama.

0
0

4 Komentara

    • Mali Nikola Lakcevic biće uskoro novi a možda i bolji od Saše.Tu je Stevanovic Pa lovi Lazar Milosavljevic Ivan.Ovo me podseca na Barsu.E kad bi Sava bio Tumba Srbija bi dobila naj bolji tim ikada.Ove igrače nismo imali u Partizan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter