1
AdmiralBet ABA Liga

HS SAZNAJE: Zvezdin ‘dečko od zlata’ na meti Fenerbahčea!

Objavljeno: 08.07.19 u 21:40

Košarkaški klub Crvena zvezda zida evroligaški zid, do sada su stigla četiri velika pojačanja, ali vreme je i za odlaske.

Na Mali Kalemegdan stigli su Derik Braun, Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Džejms Gist. Ugovore su produžili Bili Beron, Branko Lazić, Filip Čović, Mohamed Faje, Ognjen Dobrić, Stratos Perperoglu i Boriša Simanić. Mladi krilni centar obavezao se na vernost Crvenoj zvezdi, ali bi ipak mogao ovog leta da napusti Beograd.

Kako HotSport saznaje, Fenerbahče želi srpski biser u svojim redovima. Željko Obradović u ovom momku vidi budućnost evropske košarke i zalog za godine koje dolaze. Ako pogledamo da je Fener svojevremeno platio Marka Gudurića Zvezdi milion evra plus procente, nema sumnje da je gigant sa Bosfora ponovo spreman da se dobro otvori.

FOTO: Cedevita/Marin Susic

Odluka je na čelnicima Crvene zvezde, koji imaju na stolu ponude i za Majkla Odža…

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. BILA BI VELIKA GRESKA PRODAVATI IGRACE OVE SEZONE . EVROLIGA ZAHTEVA VELIKI ROSTER A ABA LIGA NIKAD JACA . TREBA DA SE IMA NA RASPOLAGANJU 16 – 18 IGRACA U ABA LIGI SE MORAJU ODMORITI STARIJI IGRACI KOJI IGRAJU EVROLIGU JER SE IGRAJU TRI MECA SEDMICNO A TO IZAD]E NA SKORO 😯 MECEVA PO SEZONI. FAKTOR POVREDA I PREMORA TREBA ANALIZIRATI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter