2
Evrobasket 2022

DABOVIĆ PROMENILA PLOČU: Evo šta je Milica poručila nakon uspeha naših košarkašica (FOTO)

Objavljeno: 08.07.19 u 12:14

Nekadašnja kapitenka reprezentacije Srbije Milica Dabović ne prestaje da privlači pažnju javnosti, ali ne zbog dobrih igara.

Tokom celog toka Evropskog prvenstva starija od sestara Dabović privlačila je pažnju javnosti na sebe negativnim komentarima o reprezentaciji Srbije i igrama na prvenstvu.

Na njenom udaru našla se i Marina Maljković za koju je rekla da nema kapacitet da vodi reprezentaciju. „Ona je jedini krivac što ne igram. Ovoj ekipi nije potreban trener, Marina ne zna da vodi utakmice i to primećuju svi – rekla je Milica Dabović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jelena Brooks sa sinom ❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Nije štedela ni košarkašice naše zemlje…

– Jeste oprostila sam se, ali oprostila se i Dajana Butulija u Beogradu u Hali sportova, pa eto je… Ista Dajana protiv koje nemam ništa, za koju je Marina govorila svašta, ali udala je sestru za Marininog brata i uvek bila dobar i poslušan taster pa eto možda razloga. Jelena Bruks se porodila pre tri meseca i eto je na spisku kao da je sa planete Kripton, ostale neću imenovati da im ne pravim probleme, ali prema Marini – jedna je bila luda, u moje vreme Vladavine, druga je bila zlo, treća je bila da pravi društvo “drugarici”, četvrta je bila tu da bude dvorska luda… a ja sam ispala budala – nedavno je napisala Milica Dabović.

Srbija se i bez njene pomoći okitila odličjem. Odlične košarkašice osvojile su bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Srbiji i Letoniji. Borbenost, zalaganje i igranje do granica iznemoglosti krasilo je naše ‘lavice’. Nakon uspeha Srpkinja i Dabovićeva je promenila ploču.

Kratko se oglasila i napisala…

– Bravo Kraljice!

0
0

2 Komentara

  1. Ona je prošlost i niko joj nije kriv što nigde nije igrala neku jaku ligu već je pokazivali svoje golo telo po istagramu.

    0
    0
    Odgovori
    • Milice, Milice ovo je tvoj NAJVECI uspeh.
      Tvoje PRAVO lice, sramota. Po tebi NIKO ne zasluzio da nosi dres Srbije.
      Nastavi na INSTAGRAM-u to je jos JEDINO mesto gde mozes da pokazes tvoje OGROMNO znanje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter