1
Evropske lige

FOTO: fifa.com

‘ZEMLJOTRES’: Povezivali ‘zlatnog orilića’ sa Partizanom, a on ode kod Jovića u Madrid!

Objavljeno: 07.07.19 u 11:10

Neverovatna vest stiže iz Španije i to iz jednog od najuglednijih sportskih medija na svetu, a tiče se mladog srpskog napadača.

Početkom leta se šuškalo da bi Partizan mogao od Benfike da pozajmi mladog napadača Ivana Šaponjića. Ali, danas je puko grom iz vedra neba. Mladi srpski napadač na korak je do Madrida.

Ne Reala, ali da Atletika. Kako prenosi španski ‘AS’, Čolo Simeone je odlučio da dovede Šaponjića kao treću opciju u napadu. Dete Partizana bi tokom dana moglo da stigne u Madrid na lekarske preglede.

Atletiko Madrid u napadu ima sjajan tandem Alvaro Morata i Dijego Košta, dok je njihova zamena Nikola Kalinić. Ipak, Hrvat je na pragu selidbe u Tursku, te je Simeoneu bila potrebna adekvatna zamena.

FOTO: AS/Printscreen

Ivan Šaponjić je mlad igrač i perspektivan, a pošto se nije naigrao fudbala u Benfiki nije ni skup. ‘AS’ ga predstavlja kao novog Marija Mandžukića.

Videćemo šta donose naredni sati…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter