0
Ostali sportovi

POJAČANJA STIŽU: KMF Zvezda pojačali golmani sa fudbalskim pedigreom!

Objavljeno: 07.07.19 u 20:13

Golmani sa fudbalskim pedigreom pojačali KMF Crvena zvezda

KMF Crvena zvezda dogovorio je saradnju sa dvojicom perspektivnih golmana, a osim talenta zajednčko im je i to što imaju sjajan fudbalski pedigre.

Nova pojačanja crveno-belog fusal tima su Miljan Radmanović i Slobodan Tomić. Perspektivni golmani, potpisali su ugovore sa Crvenom zvezdom na dve godine.

– Drago mi je da sam se vratio u svoju kuću. Ponikao sam u Zvezdinoj omladinskoj školi gde sam prošao sve selekcije učivši školu za fudbalskog golmana, a put me je vratio u crveno-bele redove kao futsal golmana. Presrećan sam zbog ukazane šanse u voljenom klubu i sa nestrpljenjem čekam debi u crveno-belom dresu – rekao je sin Nikole Radmanovića, fudbalera Crvene zvezde u periodu od 1992. do 1996. godine.

Jednako ushićen prilikom promocije bio je i Slobodan Tomić, talentovani golman čiji je brat futsal reprezentativac Dragan Tomić.

– Braniti boje voljenog kluba san je koji se malo kome ostvari, a ja sam već u ranoj fazi karijere stekao privilegiju da ga ispunim. Daću sve od sebe da opravdam poverenje, a posebno bih bio srećan da premijernu sezonu ukrasimo trofejem namenjenim šampionu Srbije – izjavio je Slobodan Tomić.

FOTO: KMF Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter