4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BEZ ODMORA: Popović je bio sjajan u Austriji, ali…

Objavljeno: 07.07.19 u 10:01

Prvi golman šampiona Srbije imao je samo par slobodnih dana, a predvodiće ekipu u utorak u Marianpolju protiv Suduve.

Poklopilo se da su se pripreme Crvene zvezde i obaveze Milana Borjana u dresu Kanade na Gold kupu završile sa danom razmaka, a prvi golman šampiona Srbije je posle samo par dana predaha od četvrtka ponovo u pogonu. Ovo leto je za bitan ‘šraf’ crveno-bele mašine bez letnjeg raspusta, ali što je najvažnije spreman je za klupska iskušenja i kako saznaje HotSport predvodiće ekipu utorak na utakmici protiv Suduve. Teren i ambijent su poznati, a crveno-beli će predveče odraditi poslednji trening u Beogradu i sutra ujutru sledi selidba u Litvaniju.

Milan Borjan je za dve godine doprineo velikim uspesima kluba i nagrađen je ulogom zamenika kapitena, a na njegovoj ruci biće traka kada na terenu nije Marko Marin. Dok je čuvar mreže bio u Americi u potpunosti ga je zamenio Zoran Popović, tako da crveno-beli za novu sezonu imaju provereni tandem na čelu odbrane.

U poslednjoj liniji na premijeri pored Milana Borjana trebalo bi da se nađu Marko Gobeljić, Nemanja Milunović i Milan Rodić, a ulozi drugog štopera najbliži je Srđan Babić. Kako smo najavili zbog povrede u kombinaciji nije Radovan Pankov, dok će dojučerašnji standardni članovi „bedema“ pred golom Filip Stojković i Vujadin Savić morati na klupu.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

4 Komentara

  1. “…dok će dojučerašnji standardni članovi “bedema” pred golom Filip Stojković i Vujadin Savić morati na klupu”, stoji na kraju teksta! A, šta je sa Jovičićem, Benom i Boačijem drugom polovinom od onih koji su grupnoj fazi LŠ, pokazali da su nedorasli za igranje u Evropi?! Valjda ova druga trojica neće biti u tmu! Ako ovi diletanti budu u timu onda piši propalo! Ali, to će biti i najbolji pokazatelj koliko Milojević nema znanja za trenera Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
    • Немаш ти баш никаквог знања. ЦЗ је играла у ЛШ зна се против којих екипа и са каквим играчима. И да, немамо 50-100 милиона да платимо играче попут Салаха, Кулибалија……… Наравно да су и Савић, Стојковић и многи други (осим Марина и Борјана, по мом скромном мишљењу) недорасли играчима таквих квалитета и шта је ту спорно.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti sa skojevskim elanom i entuzijazmom braniš ono što je neodbranjivo! Vidi se da si komunjara u duši! Javiću ti se posle kvalifikacija da te pitam ko je u pravu, da li onaj koji stavlja u tim za Evropu neupotrebljive igrače ili mi koji razaznajemo dan od noći?!

        0
        0
        Odgovori
        • Мени је стварно жао што ти и такви као ти знате баш све и у све се разумијете (а сво знање о фудбалу се своди на то: овај не треба да игра, онај треба, требало би играти овако…… а не онако……..требао је увести овога са клупе, а не онога……требао је испуцати лопту и тако у недоглед). У фудбал и у све остало се разумијеш као десетогодишњак и ту стављам тачку. Поздрав од „комуњаре“ (ако знаш уопште шта то значи)!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter