2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VRAĆA SE U RUSIJU: Čaušić napustio Zvezdu, klubu otpisan dug

Objavljeno: 05.07.19 u 09:15

Goran Čaišić je posle manje od godinu dana napustio Crvenu zvezdu, usledio je povratak u Rusiju kako smo najavili.

Nije uspeo Goran Čaušić da opravda očekivanja u Crvenoj zvezdi pa posle godinu dana sledi rastanak. Kako je sinoć najvio HotSport, vezista se vraća u Rusiju i ponovo će postati član Arsenala iz Tule, odakle je došao u redove šampiona Srbije. Klubovi su se dogovorili da Zvezda ne plati drugu ratu Rusima od 500.000 evra, tako da ovaj trošak neće biti u budžetu.

Goran Čaušić je dogovorio raskid ugovora, koji je imao još u naredne dve sezone i biće isplaćen za period proveden u ‘Ljutice Bogdana’ i premije koje mu pripadaju. Posle dogovora igrač nije licenciran za evropski start sa Suduvom, a ubrzo će spakovati kofere i vratiti se na mesto uspeha, gde je igrao dobro pod dirigentskom palicom Miodraga Grofa Božovića.

Šampionat Rusije kreće već narednog vikenda tako da je Arsenal dobio pojačanje u pravi čas, a crveno-beli polako kreću u akciju traženja veziste, pošto je moguć rastanak sa Brankom Jovičićem i Lorencom Ebisilijom.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter