0
Domaći fudbal

VOJVODINA USPEŠNA U NOVOJ PROVERI: Goleada u meču sa Triglavom!

Objavljeno: 05.07.19 u 22:21

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Triglava rezultatom 2:3 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u Krškom.

Pred oko 30 gledalaca na stadionu „Matija Gubec“, strelci za Vošu bili su Zukić u 65. i Nešković u 72. i 85, dok su golove za Slovence postigli Petric u 82. i Idrizi u 88. minutu.

Vojvodina je bila dosta bolji tim na terenu i stvorila je više izglednih šansi, ali je, usled dve nesmotrenosti u finišu, samu završnicu meča učinila neizvesnom.

Već u četvrtom minutu, grešku jednog protivničkog fudbalera iskoristio je Čović i odigrao pas do Bojića, koji je iz izgledne pozicije šutirao preko gola. U 18. minutu, slobodan udarac sa oko 20 metara izveo je Drinčić, ali je i ovoga puta lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Voša je novu dobru priliku stvorila u 27. minutu i to nakon centaršuta Zukića, kada je volej udarac sa desetak metara uputio Đuričin, ali je lopta otišla preko prečke.

U drugom poluvremenu, ponovo je Vojvodina prva pripretila, pošto je već u 47. minutu po levoj strani dobro prošao Kokir i odigrao povratni pas do Drinčića, koji je šutirao sa oko 20 metara, ali je i ovoga puta bio neprecizan.

Samo pet minuta kasnije, prvu šansu na meču imali su i fudbaleri Triglava i to posle dobrog prodora i proigravanja Tijanića do Mlakara, koji je šutirao sa oko 12-13 metara, ali je odlično odbranio golman Simić. Već u 56. minutu, ponovo je Vojvodina bila u prilici. Na sredini terena, loptu je oduzeo Drinčić i dodao je do Bojića, ali je on šutirao pravo u golmana Alagića.

Međutim, u 65. minutu, „stara dama“ je došla do prednosti. Bojić se izborio za loptu i sjajno proigrao Zukića, koji je izašao sam ispred Alagića i rutinski ga savladao, a samo sedam minuta kasnije, već je bilo 0:2 za Vojvodinu.

Ovoga puta, Zukić je dobro prošao po levoj strani i odigrao perfektan pas u peterac, gde je na loptu natrčao Nešković i šutem iz prve povisio prednost svog tima. Međutim, u 82. minutu, Triglav je smanjio rezultat.

Na sredini terena, Drinčić je praktično dodao loptu jednom protivničkom igraču i tako otvorio kontru, koju je povukao Tijanić i potom proigrao Petrica, a on je šutem sa desetak metara smanjio zaostatak svoje ekipe.

Ipak, samo tri minuta kasnije, u jednom duelu sa protivnikom, za loptu se izborio Bojić i dodao je do Zukića, koji je ponovo asistirao Neškoviću, a on je sa oko 11-12 metara postigao svoj drugi gol na ovoj utakmici.

Konačan rezulat meča postavljen je u 88. minutu, kada je ponovo Tijanić odigrao dobar pas do svog saigrača, u ovom slučaju Idrizija, koji je sa sedam-osam metara samo ublažio poraz svog tima.

Na ovom meču, ekipe su nastupile u sastavima:

Triglav: Čadež (od 51. Alagić) – Krieziu, Česen, Mlakar (od 63. Petric), Šalja – Tijanić, Rogelj, Majcen (od 70. Idrizi), Martelj – Herić, Aliaga.

Vojvodina: Rockov (od 46. Simić) – Stojković (od 46. Lazarević), Veselinović (od 46. Đurić), Saničanin, Devetak (od 46. Vučić) – Drinčić, Milojević – Đuričin (od 46. Kokir), Bojić, Čović (od 24. Zukić) – Matić (od 46. Nešković).

Foto: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter