0
Domaći fudbal

NOVA UPRAVA I NOVI DRES ZA NOVU SEZONU: Vojvodina promovisala nove dresove i tehničkog sponzora!

Objavljeno: 05.07.19 u 21:15

U novu sezonu, fudbalski klub Vojvodina ući će sa novim dresovima, koje je napravio poznati španski proizvođač sportske opreme „Kelme“.

U media centru FC „Vujadin Boškov“, danas je svečano potpisan dvogodišnji ugovor između FK Vojvodina i „Kelme“-a, pri čemu su javnosti predstavljene tri buduće garniture dresa „stare dame“. Ono što na prvi pogled privlači pažnju i što će se navijačima posebno dopasti jeste to što na desnom rukavu stoji plava zvezda, jedan od simbola Vojvodine.

Vrednost ugovora iznosi 600.000 evra, što je samo jedan od planiranih prihoda kluba u narednom periodu.

Predstavnik kompanije „Kelme“ Karlos Garsija Kobaleda izjavio je da ta kompanija ima ambiciju da se dalje širi na svetskom tržištu i da mu je zadovoljstvo što je Vojvodina postala prvi klub iz Srbije sa kojim su ostvarili saradnju, podsetivši prisutne da je, u vreme dok je „Kelme“ bio sponzor Real Madrida, taj klub postao šampion Evrope 1998. godine, golom Predraga Mijatovića u finalu.

Sponzorišemo 20% klubova u Primeri i ogroman broj u Kini, preko 70%. Naš izazov je da se proširimo na svetsko tržište, između ostalih i Srbiju, želimo da sponzorišemo i jedan-dva kluba u najjačim ligama sveta… Većina vodećih marki imaju samo marketinške ugovore, a mi se ovime zaista bavimo godinama i imamo svoje fabrike. Vojvodina ima veliku istoriju i nadam se da ćemo još dugo sarađivati – izjavio je Kobaleda.

S druge strane, predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić takođe je izrazio zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora i najavio da će klub, uoči početka sezone, održati konferenciju za novinare, na kojoj će javnosti detaljno biti predočeno šta je ovaj Upravni odbor uradio nakon dobijanja svog mandata, ali i šta sve „stara dama“ planira da uradi u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter