5
Košarka

FOTO: fiba.com

KALINIĆ ODGOVORIO: Igraću samo za Vojvodinu ili Jugoslaviju! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.19 u 17:30

Košarkaška tema broj jedan u Srbiji je i dalje odluka selektora Aleksandra Đorđevića da sa spiska za Mundobasket skine dva standardna reprezentativca Nikolu Kalinića i Nemanju Nedovića.

Bek Armanija se oglasio putem društvenih mreža i naglasio da će uvek biti navijač Srbije, iako ne razume odluku selektora. Nikola Kalinić se nije oglašavao, a Aleksandar Đorđević je poručio da je Nikola dobro razumeo razlog za njegov potez.

Međutim, jedan navijač je bio više nego nekorektan i krenuo je da ‘proziva’ srpskog košarkaša na ‘Tviteru’. Ne znamo o čemu je reč, ali je odgovor Nikole Kalinića privukao pažnju:

0
0

5 Komentara

  1. Пусти снови! У Српском Војводству живи 80% Срба ! Иди ти код твојих хрватијанаца и чувај Истру у Далмацију. Ускоро се враћају у Италију

    0
    0
    Odgovori
  2. Tooooo Kalina doktore,VOJVODINA REPUBLIKA,u velikoj drzavi do 90 tih smo bili rame uz rame sa Slovenijom…..,a danas-pametnom dosta !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter