3
Evroliga

KAKAV DAN ZA CRVENO-BELE: Zvezda potvrdila povratnika, Kuzmić ‘nova cigla u zidu’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.19 u 00:00

Centar reprezentacije Srbije i nekadašnji igrač Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, vratio se među crveno-bele sa kojima je u sredu potpisao dvogodišnji ugovor!!!

Kuzmić, rodom iz Doboja visok je 214 centimetara i težak 116 kilograma, a prethodne dve sezone proveo je u Realu iz Madrida.

Najbolju godinu u evropskoj košarci Kuzmić je odigrao upravo u dresu Crvene zvezde u sezoni 2016-2017 kada je fantastičnim igrama, poenima, skokovima i blokadama stekao epitet jednog od najboljih centara Evrolige, i dobijao i nagrade za najkorisnijeg igrača tog takmičenja. U toj sezoni bio je integralni deo tima koji je osvojio „triplu krunu“.

Pre toga nastupao je i za ekipe Panatinaikosa, Golden Stejt Voriorsa, Unikahe...

Ognjen Kuzmić je bio učesnik EP 2015 i 2017.godine u dresu reprezentacije Srbije za koju nastupa od 2014.godine.

Nakon obnavljanja ugovora sa Beronom, Čovićem, Lazićem, Fajeom, Simanićem, Perperogluom, i potpisa jednogodišnjeg ugovora sa Derikom Braunom, Crvena zvezda je angažovanjem Ognjena Kuzmića obavila još jedan veliki posao u ovom prelaznom roku, koji za klub još nije završen.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter