3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS OTKRIVA: Tri tima žele Gorana Čaušića…

Objavljeno: 04.07.19 u 20:45

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio je danas da bi u narednim danima ‘Marakanu’ mogao da napusti Goran Čaušić.

Nije ispunio očekivanja, a ona su bila velika, pre svega zbog cene od milion evra, a onda i činjenice da je bio kapiten u mlađim kategorijama kod Vladana Milojevića. Goran Čaušić stadion ‘Rajko Mitić’ napušta kao razočarenje. Da je vreme za rastanak najavio je danas Mitar Mrkela, ali nije želeo da otkrije imena zainteresovanih klubova.

– Očekujemo odlazak Gorana Čaušića u narednim danima. Za sada ne možemo da otkrijemo više detalja – rekao je Mrkela.

Kako HotSport saznaje za Gorana Čaušića zainteresovana su dva kluba iz Rusije i jedan iz Turske. Vezista je prva želja Arsenala iz Tule, kluba iz kog je došao u Crvenu zvezdu. Takođe, u svojim redovima ga žele Krila Sovjetov koje sa klupe predvodi Miodrag Grof Božović, trener kod kog je Čaušić procvetao kada je nosio dres tima iz Tule.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koreografija Delija! Kako vam se čini? ⚪️🔴⚪️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Kada je reč o Turskoj, za Gorana Čaušića se raspituje Genčlebirligi. Goran Čaušić je pored Crvene zvezde još igrao za Rad, Eškišehir, Manisu, Osasunu i Arsenal iz Tule.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter