0
Domaći fudbal

Foto: FK Vojvodina

FLEŠ IZ SLOVENIJE: Atmosfera sve bolja u Vojvodini!

Objavljeno: 04.07.19 u 14:56

Atmosfera u redovima Vojvodine sve je bolja i bolja

Polako protiče i četvrti dan priprema fudbalera Vojvodine u Termama Čatež, a šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović ima dosta razloga za zadovoljstvo. Osim toga što su igrači na dosadašnjim treninzima iskazali visok nivo profesionalizma i motivacije, davajući sve od sebe da ispune zahteve koji se postavljaju pred njih, juče su pokazali i zavidan nivo forme za ovu fazu priprema, pošto su slovenačkog drugoligaša Brežice pobedili sa ubedljivih 1:8 (1:1).

Međutim, osim rada na treninzima i jučerašnje pobede, trenera crveno-belih, kao i sve navijače „stare dame“, svakako može da raduje i sve bolja atmosfera u relativno novom timu Vojvodine, pošto je poznato da u sportu, bez dobrih odnosa unutar tima, nije moguće praviti zapažene rezultate.

Dobru atmosferu u ekspediciji FK Vojvodina u Sloveniji dodatno je podigla vest da je trener golmana crveno-belih Milan Jovanić dobio svoje treće dete, pošto je njegova supruga na svet donela kćerkicu Rašku, te su mu svi iz Vošinog tabora čestitali na ovom prelepom događaju. Osim toga, na sinoćnoj večeri, Lalatović je nastavio sa svojom uobičajenom praksom da od novih igrača zahteva da pred svima moraju nešto da otpevaju, pa su tako svoje glasovne sposobnosti pokazali igrači koji su se poslednji priključili taboru crveno-belih: Đorđe Đurić, Nikola Vasiljević, Jovan Kokir i Nemanja Čović, dobivši tako aplauz i podršku od svojih saigrača, ali i zamolivši da njihov „nastup“ ipak ne bude vidljiv u medijima ili na društvenim mrežama.

Posle jučerašnje utakmice, šef stručnog štaba Nenad Lalatović odlučio je da danas u prepodnevnim satima, umesto na terenu, igrači provedu sat vremena u bazenu, kako bi se relaksirali od dosadašnjih napora, ali i bili nagrađeni za dobar rad, a potvrda o tome da se novi tim Vojvodine polako sklapa u skladnu celinu videla se i ovoga puta kroz kratku izjavu Bojana Matića, koji je, uprkos škakljivom pitanju, ostao onakav kakav najčešće bude pred protivničkim golmanima: smiren, staložen i siguran.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter