1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram

BISER NAPUSTIO ‘MARAKANU’: Sledeća stanica stadion pored stene…

Objavljeno: 04.07.19 u 17:50

Fudbalski klub Crvena zvezda ostao je bez jednog od svojih bisera, a reč je o članu omladinskog tima koji se seli u Portugaliju.

Dojučerašnji član omladinskog tima Crvene zvezde Đorđe Jovičić napustio je Beograd. On će karijeru nastaviti u Bragi. Jovičić je prošle sezone odigrao četiri od šest mečeva u omladinskoj Ligi šampiona.

U Bragi će ga sačekati novi trener Rikardo Sa Pinto. Portugalac koji je za vreme sportskog direktora Zorana Stojadinovića upravo vodio Crvenu zvezdu. Potom je vodio Standard iz Liježa i Legiju. Braga dovođenjem Jovičića rešava pitanje budućnosti kluba.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. Novo pravilo FSS o obaveznom učešću u timu dva mlađa igrača od 21 godinu, će u mnogome poremetiti planove nezasitim predatorima koji vode Zvezdu u propast! Oni su poznati samo po tome što nerezonski prodaju mlade igrače iz svoje škole a dovode afričke kapitalce sumnjivog porekla i kapitalce iz Evrope starosti od 32-36 godina! Svi smo videli koliko afrički “kapitalci” mogu u grupnoj fazi LŠ, gde su mogli sa uspehom izvesti samo po neki aut! Statistika je neumoljiva!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter