0
Domaći fudbal

NAKON PRVE PROVERE: Lakčević otkrio o kakvoj se povredi radi! Ožegović: Vršimo dobar presing!

Objavljeno: 03.07.19 u 20:13

Fudbaleri Partizana odigrali su prvu proveru u Sloveniji.

(Specijalni izveštač HotSporta sa Pohorja – Stefan Smuđa)

Ni loše vreme, ni kiša, a ni protivnik u vidu Beltinaca nije dorastao ekipi Partizana koja je bez mnogo muke ‘ubola’ šesticu u prvoj proveri u Sloveniji. Dvostruki strelac na meču Ognjen Ožegović je nakon meča izneo svoje utiske. 

– Bila je ovo malo lakša utakmica za nas. Igrali smo protiv slovenskog drugoligaša. Cilj je bio da do izražaja dođe naša taktika i završnica. Ono što smo i radili na treninzima, to je i ostvareno. Ispunili smo zahteve našeg šefa. Nisu stvorili nijednu šansu za gol, na njihovoj polovini oduzeli smo im dvadesetak lopti, to je znak da vršimo odličan presing – rekao je strelac dva gola Ožegović.

Nikola Lakčević je danas postigao prvenac u dresu Partizana.

Osećaj je prelep i puno mi znači. Prvi pogodak daće mi samopouzdanje da nastavim u ovakvom ritmu. Generalno sam se super uklopio. I stariji i mlađi igrači su me prihvatili super.

Lakčević je igru napustio u 72. minutu zbog povrede.

Aduktori su mi se malo pokidali u trenutku duge lopte. Videćemo šta kaže doktor, sada je već malo bolje, otkriva Lakčević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter