0
Fudbal

FOTO: Printscreen

KOPA AMERIKA: ‘Klasik’ pripao Brazilu, Žezus i Firmino se poigrali sa Argentincima (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.19 u 09:28

U finalu pre finala na Kopa Amerika Brazil je u Belo Horizonteu pobedio Argentinu sa 2:0 (1:0), Mesiju i ‘gaučosima’ ne ide…

Brazil je prvi finalista Kopa Amerika. ‘Karioke’ su se prosto poigrale sa svojim najvećim rivalom Argentinom u ‘Klasiku’. Žezus i Firmino bili su nezaustavljivi za odbranu ‘gaučosa’.

Ipak, prvi su zapretili Argentinci. Sa distance je šutirao Paredes, ali je lopta preletela tik iznad prečke. Kazna je stigla vrlo brzo, u 19. minutu Firmino je probio po desnom boku, ubacio loptu na peterac gde je Žezus bio sam i precizan – 1:0.

Argentina je do izjednačenja mogla u 30. minutu, ali je šut Aguera glavom završio preko gola. U drugom delu igre prvi je zapretio Brazil preko Kutnija, ali je njegov šut završio pored gola. Mesi je prvi pravi potez napravio u 57. minutu, napravio je sebi prostora, šutirao i pogodio je stativu. Brazil je u tim trenucima imao sreće.

U 71. minutu Brazil je završio posao. Žezus je napravio dar-mar u odbrani Argentine, asistirao je do Firmina, a ovom nije bilo teško da pogodi – 2:0. To je na kraju bio konačan rezultat.

Braizil će u finalu Kopa Amerika igrati protiv boljeg iz dvoboja Čilea i Perua.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter