1
Domaći fudbal

RADNO NA STADIONU PARTIZANA: Dok igrači putuju ka Sloveniji, nova trava putuje ka Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 02.07.19 u 15:57

Fudbaleri Partizana krenuli su danas sa drugom fazom priprema za novu sezonu.

Dok su izabranici Save Miloševića na putu ka Pohorju gde će odigrati seriju pripremnih utakmica kako bi spremno dočekali kvalifikacije za Ligu Evrope krenulo se sa završnim radovima na postavljanju nove trave na ‘Stadionu Partizana’ koja će naredne sezone biti jedna od najboljih u ovom delu Evrope.

Putem zvaničnog Instagram profila Partizana sa navijačima je podeljeno kojom dinamikom teku radovi, a crno-beli su se pohvalili i kvalitetom prvih busena koji su stigli u Humsku 1. 

Crno-beli čekaju protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a potencijalni protivnik biće pobednik dvomeča Konmahs Kvej Nomads (Vels) – Kilmarnok (Škotska) 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

1 Komentara

  1. Dobro,nova trava je ok.Nego kada ce ta pojacanja da dodju?Jer ovo sto je doslo to ne mozemo nazvati pojacanjima.Partizanu trebaju minimun cetiri igraca koja ce da prave ozbiljnu razliki na terenu,a vremena je sve mane.Realno Skoti su u ovom momentilu bolja ekipa od Partizana.Realno nemaju para da dovode dok ne prodaju.U tome je caka,nema banke u klubu.Ovo ke ziva istina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter