1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

CRNO-BELI STIGLI NA POHORJE: Kiša za doček, a u ‘komšiluku’ nekada veliki rival iz Hrvatske (FOTO)

Objavljeno: 02.07.19 u 21:07

Ekspedicija Partizana stigla je u večernjim satima na Pohorje podno Maribora u Sloveniji, gde će u narednih 12 dana odraditi glavni deo priprema za novu sezonu.

(Specijalni izveštač HotSporta sa Pohorja – Stefan Smuđa)

Posle šest dana na Zlatiboru, nekoliko dana u Beogradu i prijateljske utakmice u Ugljeviku protiv Zvijezde 09, Partizan je stigao na slovenačku planinu na kojoj će imati sve uslove, makar što se tiče infrastrukture, za brušenje forme pred start nove sezone.

Istina, samo bi vreme moglo da pokvari utisak, budući da je u Sloveniji jedino iznad Maribora veoma oblačno. Tokom popodneva se čula grmljavina, a potom je počela i kiša.

Vremenska prognoza za naredne dane najavljuje smenjivanje padavina i sunca, odnosno, izrazito promenljivo vreme, što ume da pokvari planove.

Beogradski crno-beli hotel ‘Habakuk’ dele sa ekspedicijom ruskog Dinama iz Moskve.

Interesantno je da u komšijskom hotelu ‘Arena’, u kom su smešteni i srpski novinari, borave igrači Hajduka iz Splita, nekada velikog rivala crno-belih iz vremena bivše SFRJ.

FOTO: HOTSPORT

’Parni valjak’ je jutros odradio trening u Beogradu pred polazak, tako da danas neće trenirati, a već sutra će odigrati prvu pripremnu utakmicu u Sloveniji. Protivnik će umesto najavljene Rogoške, drugoligaš ND Beltinci od 18 časova.

U narednih 12 dana protivnici će biti Olimpija 6. jula na stadionu ‘Stožice’ u Ljubljani, Bordo 10. jula u Klagenfurtu i mađarski Pakši 13. jula.

Početak sezone za crno-bele je zakazan za 20. jul, kada će u prvom kolu Linglong Superlige Srbije igrati protiv Inđije u gostima.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. NESPOSOBNI ANATERI
    VAZURA, VUCELA I SAVO
    DZABA TROSE NOVAC.
    ODLAZITE VI NEMATE
    KAPACITET DA VODITE TIM.
    SAVO ZA DIREKTORA, NIKAKO TRENER.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter