in ,

RADNO U NOVOM PAZARU: Slavko Matić – uz dobar tim važna i podrška grada i navijača!

FK Novi Pazar i zvanično je otpočeo pripreme za novu sezonu. Nekadašnji superligaš, u novom prvenstvu startuje iz Srpske lige.

Ako je suditi po nedavno održanoj Skupštini, kada je novu upravu podržao i ministar Rasim Ljajić, stiče se utisak da dolaze bolji dani za klub.

Novi šef stručnog štaba Slavko Matić, u svojoj karijeri kao igrač nastupao je za OFK Beograd, Partizan, Spartak iz Moskve i CSKA Sofija. Kao trener četiri godine radio je u Kataru. Po dolasku u Evropu vodio je Napredak iz Kruševca i slovenačke klubove Zavrč i NK Koper.

Igrače su pozdravili i predsednik kluba Elvedina Gicića, sportski direktor Emir Bihorac (nekadašnji igrač ovog kluba i reprezentativac SCG), generalni sekretar Fikret Međedović, članovi UO i Emir Mehmedović, direktor Sportskog saveza Novog Pazara.

– Sada smo svi jedna porodica i imamo jedan zajednički cilj, da se ekspresno vratimo u vrh srpskog fudbala. Mnogi žele da igraju u ovom klubu, i budite ponosni jer smo baš vas izabrali. Predvodiće vas mlad i ambiciozan trener, koji je radio u inostranstvu i Super ligi – istakao je sportski direktor Emir Biševac.

Slavko Matić, je odbio ponudu iz Libana, jer je prvo obećao ljudima iz Pazara, da će voditi ovaj klub.

– Za mene je sada FK Novi Pazar najveći klub na svetu i nadam se da će tako biti i za sve vas. Ako svi tako postavimo standarde i dajemo sto posto sebe, na treninzima i utakmicama, sigurno će doći dobri rezultati. Uprava nam je obezbedila odlične uslove, uskoro ćemo i na pripreme. Nadam se i dobrom žrebu. A posebno sam se oduševio kada sam na popodnevnom treningu video najodanije navijače, koji su nas pozdravili pesmom. Mnogo je važno kada uz dobar tim imate i veliku podršku grada i navijača – istakao je Slavko Matić.

Novi generalni sekretar kluba Fikret Međedović se takođe obratio igračima.

– Svaki dan ću biti svima na raspolaganju. Obezbedili smo zaista dobre uslove, a na igračima je da odlično rade. Imaćemo dosta prijateljskih utakmica, puno klubova želi da igra sa nama – zaključio je gen sek Međedović.

Foto Senko Župljanin

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

RANĐELOVIĆ PREDSTAVLJEN: Došao sam u veliki klub, navijam za Zvezdu, želja mi je…

EMOTIVNA OBJAVA NEDOVIĆA: Biću najveći navijač Srbije na SP, nije trebalo ovako da saznam (FOTO)