0
Domaći fudbal

HOTSPORT OTKRIVA: Francuski prvoligaš spremio četiri miliona za dva Zvezdina igrača!

Objavljeno: 01.07.19 u 14:07

Posle Branka Jovičića, isti klub hteo je da dovede Milana Pavkova kome plata nije bila po meri.

Imao je plan Nim da posle Branka Jovičića kupi i Milana Pavkova, a čelnici Crvene zvezde su odbili da prodaju za milion evra vezistu. Na stolu su ponuđena tri miliona evra za Milana Pavkova, koji za sada nije prihvatio platu od strane francuskog prvoligasa.

Celu misiju, kako saznaje HotSport, vodili su menadžeri braća Ivan i Milan Dudić. Obe ponude sa ukupno četiri miliona evra su bile prosleđene čelnicima crveno-belih.

Odluka je definitivna da Jovičić do daljeg ostaje u redovima šampiona Srbije.

– Tačno je da su bile obe ponude, a odgovor iz Zvezde za Jovičića tera Francuze da već od danas se okrenu drugim rešenjima, dok je za Pavkova dogovor još uvek moguć – kaže za HotSport Ivan Dudić.

Francuzi su voljni da Pavkova sačekaju još dva ili tri dana kako bi prihvatio lične uslove, dok sa druge strane, popularni Bakula je bio zadovoljan ponudom i ugovorom na tri godine, ali mu je ‘podignuta rampa’ i okreće se mečevima sa Suduvom.

Ipak, rastanak je moguć u avgustu, ali tada destinacija neće biti Nim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter