0
Evropske lige

Fudbal Soccer Reprezentacija Srbije U21 Kvalifikacije za U21 EURO 2019 Srbija U21 v Makedonija U21 from left (TOP) goalkeeper Boris Radunovic Luka Ilic Uros Racic Svetozar Markovic Ivan Saponjic Vukasin Jovanovic (DOWN) Luka Adzic Milan Gajic Lazar Randjelovic Miroslav Bogosavac Danilo Pantic Novi Sad, 07.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRBIJA SE OBRUKALA U ITALIJI: Radunović nije, zato je završio transfer…

Objavljeno: 30.06.19 u 19:33

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije obrukala se na Evropskom prvenstvu u Italiji, ali se to ne može reći za golmana Borisa Radunovića.

Nekadašnji golman Rada, a sada član Atalante branio je sjajno i sprečio je veći debakl našeg nacionalnog tima, ako je veći mogao da bude. Dobre partije Radunovića pratili su skauti u Trstu, a pomogle su mu da dobije poziv iz Verone.

Naime, Atalanata koje će ove sezone igrati Ligu šampiona i dalje ne računa na mladog Srbina i spremna je da ga pozajmi. Ponuda je stigla od povratnika u Seriju A Verone. Transfer bi trebalo da se završi u naredna dva dana.

Boris Radunović je u karijeri branio za Rad, Atalantu, Avelino, Salernitanu i Kremoneze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter