2
Evrobasket 2022

‘OPAAAA’: Trojka Jelene Bruks sa pola terena i fenomenalan uzvik Petra Dende (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.19 u 23:52

Košarkašice Srbije su pravoj drami pobedile Belgiju u Zrenjaninu 70:66 i osvojile su prvo mesto u grupi, čime su overile direktan plasman u četvrtfinale.

One su kraljice drame! Posle uzbudljive završnice protiv Belorusije, uništenja Rusije od strane Ane Dabović i Jelene Bruks, usledila nova drama protiv Belgije.

Naše devojke su gubile 66:65 samo 11 sekundi pre kraja kada je Dabović pogodila dva bacanja za 67:66. Potom je Nenvena Jovanović otela protivnicama loptu, a Sonja Petrović promašila dva bacanja. Belgijanke su imale dve seknude za napad, Jelene Bruks je presekla loptu i postigla trojku za pamćenje sa pola terena.

Lopta je kroz obruč prošla kao kap, a onda je usledio sjajn komentar i uzvik legendarnog komentatora RTS-a Petra Dende. Poslušajte i uživajte:

0
0

2 Komentara

  1. Muka mi je od ovih legendarnih komentatora,lupaju ko otvoren prozor,prosto čovek ne zna gde udara,lupeta i kada treba i kada ne treba.Šarenac za njega doktor,jedini na RTS-u koji ne nervira i nešto zna.

    0
    0
    Odgovori
  2. i šta kažeš, legendarnog… lepiš, lepiš, etiketiraš, ovog nesretnika
    Ps: Daće bog, bićeš i ti legenda ko ovaj prokisli Denda

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter