0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAN: Egipat je nesalomiv, Madagaskar srušio Nigeriju (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.19 u 23:35

Završeno je takmičenje u grupama ‘A’ i ‘B’, Kongo i Gvineja sada čekaju rasplet u ostalim grupama.

Dan je obeležila pobeda Madagaskara nad Nigerijom, ali i trijumf domaćina protiv Ugande koja je bila mnogo bolji protivnik. Biće neizvesno ko će od trećeplasiranih u osminu finala.

EGIPAT – UGANDA 2:0

Bio je ovo dvoboj za prvo mesto u grupi ‘A’, mada je Uganda mogla da završi i kao treća. Ova simpatična reprezentacija bila je bolja svih 90 minuta protiv ‘faraona’, i pravo je čudo kako je poražena.

Ređale su se panse pred golom El Šenavija, ali je čuvar mreže Egipta bio neverovatan. Pokušavali su Mija, pa dva puta Abdu, te nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i OFK Beograda Aučo, ali ništa. Kazna je usledila u 36. minutu kada je Salah izveo majstorski slobodan udarac. Do kraja prvog poluvremena ‘faraoni’ su postigli još jedan gol, Elmohamadi je kompjuterski bio precizan – 2:0. U drugom poluvremenu je Uganda nastavila sa napadima, ali Aučo i Mija nisu bili precizni.

KONGO – ZIMBABVE 4:0

Zimbabve je čekao ‘kiks’ Ugande da bi zauzeo treće mesto. Uganda jeste izgubila, ali je Zimbabve doživeo katastrofu.

Kongo je slavio sa 4:0. ‘Demokrate’ su povele golom Bolinge u 4. minutu. Pola sata kasnije Mpeko je sjajno izbacio Bakambua, a ovaj bilo nemilosrdan – 2:0.

Napadač Peking Guana postigao je još jedan gol u 65. minutu iz penala. Konačnih 4:0 postavio je Asombalonga u 78. minutu. Kongo je završio na trećem mestu i sada čeka rasplet u drugim grupama kako bi video da li će završiti među četiri najbolje trećeplasirana tima i izboriti plasman u četvrtfinale.

MADAGASKAR – NIGERIJA 2:0

Prvi tim ‘B’ grupe je Madagaskar. Ova ostrvska država napravila je pravo čudo pobedivši ‘super orlove sa 2:0.

Nigerija je u ovaj meč ušla ‘kako ćemo-lako ćemo’, a tako je i završila, lako smlevena. Madagaskar je poveo u 13. minutu golom Nomenjanaharija posle velike greške defanzivca protivničkog tima Baloguna. ‘Super orlovi’ su do izjednačenja mogli u 31. minutu, ali je Musa bio neprecizan.

Madagaskar je Nigeriju zapečatio u 53. minutu kada je Andriamacinoro postigao fenomenalan gol iz slobodnog udarca za 2:0.

GVINEJA – BURUNDI 2:0

Gvineja je pobedom nad Burundijem osvojila treće mesto u svojoj grupi i ima velike šanse da se nađe u osmini finala. Naime, ova ekipa ima četiri osvojena boda, jedan poen više od Konga i dovoljno joj je da jedan od četiri kandidata za treće mesto odigra nerešeno da se nađe među 16 najboljih.

Golove u pobedi Gvineje nad Burundijem postigao je Jatara u 25. i 52. minutu. Burundi je od 12. minuta igrao sa igračem manje.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter