5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDAŠI ULETELI NA TEREN: Dva srećnika su sa njega izašli u dresovima svojih ljubimaca (FOTO)

Objavljeno: 29.06.19 u 19:05

Za navijače Crvene zvezde u okolini Bišoshofena današnji meč protiv Zenita je bio veliki događaj.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Bišoshofena – Mirko Marković)

Iako je Zvezda izgubila sa 1:0, navijači nisu propustili priliku da nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ulete na teren i zatraže autogram ili sliku sa igračima.

Dva navijača su bila kreativna, napisali su na kartonu poruke Marku Marinu i Vujadinu Saviću i zatražili im dres, a fudbaleri su to videli i ispunili im želju.

FOTO: HOTSPORT
0
0

5 Komentara

  1. …e ako je to ‘sreca’..??!!! To je po meni isto, tj. kao ona vecita dilema „gana..UDati se-dati se za UD..!!?? .!. XXAAXXAA .!. „Sreca..?!“…Pozz

    0
    0
    Odgovori
    • Ne seri gdk ti bi bio srecan da imas bilo kakav dres ili majicu svog kluba i bolje bi ti bilo da manje zabadas nos u tudje stvari a takav si i u zivotu a to ti ne valja ti si bolestan

      0
      0
      Odgovori
      • …ma ajde, zar ti verujes ovim tvojim „Magovima marketinga“, koji nadju par izrentiranih pinck&panterrrsa i kao neke fufice sto su vijale Bitlse, PRAVE „EUFORIJU“ ZA SRAMAN CRVENI RENT-A-CAR „DRES“ BEZ SJAJA I ODLICJA, JBG. SAMI SEBI „PRISIVATE zVEZDICE“ i JOS SE OTIMATE“ ZA PLAGIJAT iz ’46-te..?! .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter