4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAVKOV DALEKO OD KINE: Đangsu pronašao zamenu za napadača Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.06.19 u 14:25

Čini se da je iz dana u dan Milan Pavkov sve dalje od transfera u Kinu, a to svedoče vesti koje stižu iz Italije.

Dogovorila je Crvena zvezda sa Đangsuom transfer Milana Pavkova za 3,5 miliona evra, ali igrač nije uspeo da se dogovori sa Kinezima. Oni su mu nudili milion evra godišnje, a on nije želeo da pristane na manje od dva miliona evropskih novčanica. Eplog svega bio je prekid daljih pregovora.

Ostalo je da se vidi hoće li se oni obnoviti, ali po najnovijim informacijama iz Italije, teško. Naime, Đangsu je već našao zamenu za Srbina. Reč je o napadaču Bolonje Federiku Santanderu.

Igraču sličnih karakteristika kakve ima Milan Pavkov. Jak je u duelu, skočan, pravi je razbijač. U timu Siniše Mihajlovića postigao je osam golova na 32 utakmice.

Neki bi rekli da je potreban Bolonji, ali je timu iz Italije potrebniji novac, a mogli bi da ga zarade prodajom Paragvajca. Navodno, Đangsu je spreman da ga plati osam miliona evra.

0
0

4 Komentara

  1. Uz Bena, Borjana i Degeneka, Milan je bio najbolji igrac Zvezde. Steta sto nije igrao vise utakmica, gusili su ga sa Boacijem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahahah ni kinezi nece ovog umisljenog propalog Pavkova, nema nista od njega prevara od igraca spora balvancina nikada se nije dokazao u Zvezdi, nema kvalitet godinama je propala rezerva najboljem napadacu Boaciju zasluzeno

    0
    0
    Odgovori
  3. Okanite se našeg Pavkova i ne sirite više te laži o njemu SRAM DA VAS BUDE! Kinezi se nisu drzali prvenstvenog dogovora već su ubacili mu neke začkoljice nakdnadno i nije imao status prvog špica znači HTELI DA GA ODRADE to kinezi dosta puta rade

    0
    0
    Odgovori
  4. Koliko prima u zvezdi 100-200k godisnje? Tamo bi primao 10x vise jos bi video kinu ja bi vrate pristao laganica, nisi toliko dobar brate da bi se cenjkao za duplo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter