4
Domaći fudbal

OTKLONJENE SVE DILEME: Tumbaković je novi selektor Srbije, plata mu je…

Objavljeno: 29.06.19 u 12:10

Kao što je najavljeno pre dva dana odustalo se od Radomira Antića, čime je Srbija dobila novog selektora.

Došlo je vreme i za Tumbu! Trofejni stručnjak koji je 90-ih godina osvajao titule sa Partizanom najzad je seo na klupu reprezentacije Srbije. Ljubiša Tumbaković je tako posle večitog kandidata dobio šansu da vodi naš najbolji tim.

Tu odlulu FS Srbije trebalo bi da obelodani najverovatnije u ponedeljak. Ipak, ‘Informer’ već danas saznaje pod kojim uslovima će iskusni 66-godišnji stručnjak voditi ‘orlove’. Naime, njegova plata se neće razlikovati od one koju je imao Mladen Krstajić, ali i Slavoljub Muslin. Reč je o 300 hiljada evra godišnje.

Zadatak koji će biti postavljen pred Ljbišu Tumbakovića jeste oporavak ekipe posle šamara u Lvovu, gašenje požara sa pojedinim igračima koji nisu želeli da igraju za reprezentaciju Srbije (Luka Milivojević i Matija Nastasić) i kao krucijalni cilj plasman na Evropsko prvenstvo.

Posle poraza 5:0 od Ukrajine, Srbije se ne nalazi u najboljem mogućem položaju, ali nisu sve nade ugašene. Takođe, postoji varijanta plasmana kroz plej-of ‘C’ Lige nacija.

Podsetimo, Ljubiša Tumbaković je prethodnih godina radio kao selektor Crne Gore koju je napustio početkom juna kada nije želeo da vodi ekipu protiv takozvane selekcije Kosova.

0
0

4 Komentara

  1. Zvezdaš sam do koskke, ali mislim da je FSS napravio najbolji mogući potez u ovom trenutku! Nemam ni najmanju dilemu o Tumbakoviću kao selektoru! Po meni Tumbaković je sjajan stručnjak i želim mu sve najbolje kao selektoru reprezentacije Srbije!

    0
    0
    Odgovori
  2. ееее ал ће мо се усрећити.ко а крстајићем.један послушник отишао други дошао.САМО НАЈВЕЋИ КРИВЦИ ОСТАЈУ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter