1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OSTAO SAN TITULA SA ZVEZDOM: ‘Penzionisao’ se Vuk Radivojević!

Objavljeno: 29.06.19 u 14:06

Vuk Radivojević rešio je da se penzioniše i da košarkaške patike okači o klin, neostvarena želja ostala mu je titula sa Crvenom zvezdom.

Odlični bek se neće rastati sa košarkom, jer će postati izvršni dirketor Igokee. Vuka Radivojević je u karijeri u tri navrata nosio dres Crvene zvezde, a otkrio je koja mu je jedina žal.

– Imao sam divnu karijeru, kakva se smao poželeti može, a ako mogu da kažem da za nečim žalim, to je što sa Crvenom zvezdom nisam osvojio šampionsku titulu – istakao je Radivojević za ‘Euroblic’.

Govorio je bivši kapiten Crvene zvezde i o svojim bivšim trenerima koji su mu pomogli da se košarkaški razvije.

– Prvo mesto zauzima Aca Janjić koji je bio u Partizanu i radio sa mnom kroz mlađe kategorije. On je divan čovek i pedagog, zbog njega sam ušao u košarku. Posle toga bitno mesto zauzima Zmago Sagadin koji me uveo u Zvezdu, a Aleksandar Trifunović (sadašnji trener Igokee) je tad bio pomoćnik. Posle sam prošao mnoge trenere, sa nekim sam imao bolju, sa nekim lošiju saradnju. Odlično sam sarađivao sa trenerom Igokee Draganom Bajićem, posle smo postali veliki prijatelji, prošao sam i Svetislava Pešića, radio sa Dudom Ivkovićem, Željkom Odrabovićem. Od svakog sam ponešto naučio i nadam se da će mi to pomoći na novom poslu.

Sada seledi funkcionerska uloga u Igokei koja je za trenera dovela iskusnog stručnjaka Aleksandra Trifunovića. Vuk Radivojević je otkrio oko koga će se graditi tim.

Anđušić, Vilijams i Rikić su napustili klub, Miloševiću i Adamoviću su istekli ugovori, a Sava Lešić, Marko Luković i Dalibor Ilić su igrači koji su pod ugovorom. Oko njih ćemo graditi tim za narednu sezonu. Sigurno je da će se praviti tim za velike domete. Znamo da neće biti lako, aba liga će biti najkvalitetnija do sada. Mi želimo da budemo u vrhu i pokušaćemo da napravimo dobar tim koji će biti konkurentan za gornji deo tabele – zaključio je Radivojević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter