0
Fudbal

KAN: Maroku derbi protiv Slonovače, ‘bafana’ je još uvek živa (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.19 u 00:15

Odigrani su svi mečevi drugog kola ‘D’ grupe na Kupu afričkih nacija i jedan meč ‘E’ grupe, evo rezultata.

Vest dana sa ‘crnog kontinenta’ je svakako da je derbi meč ‘D’ grupe pripao Maroku protiv Obale Slonovače. Sada se zakomplikovalo u ovoj grupi.

MAROKO – OBALA SLONOVAČE 1:0

Maroko je jedan od favorita za osvajanje pehara, a to je dokazao pobedom nad ‘slonovima’. Prva je na meču zapretila Obala Slonovače preko Kođije, ali je njegov pokušaj odbranio Bono. U periodu od 10. do 19. minuta Maroko je imao dve šanse, ali je En Nesri oba puta bio neprecizan.

Treća je bila sreća, Amarbat je sjajno poslao pas u prazno, En Nesri je izbegao ofsajd zamku i pogodio za 1:0. U 26. minutu Obala Slonovače je mogla do izjednačenja, ali je udarac Gardela odbranio Bono. U 41. minutu videli smo dve šanse, po jednu sa obe strane, prvo je šutirao En Nesri, ali je Gubohuo bio na mestu. Sa druge strane u šansi je bio Die, ali je Bono ponovo bio na mestu.

Do kraja utakmice Maroko je bio veoma blizu drugog gola, rezervista Mazraui je šutirao sa pet metara, ali je pogodio samo prečku.

JUŽNA AFRIKA – NAMIBIJA 1:0

U istoj grupi je Južna Afrika sa 1:0 savladala Namibiju. ‘Bafana’ je dominirala u ovom meču, ali je iskoristila samo jednu šansu.

Prvo je 36. minutu zapretio Cvane. Namibija je do gola mogla u 66. minutu, ali je Hotov šut sa linije skinuo jedan defanzivac Južne Afrike. Namibije je presudio Zungu posle asistencije Taua u 68. minutu.

‘Bafana’ se tako vratila u igru za osminu finala.

TUNIS – MALI 1:1

U jedinom meču ‘E’ grupe Tunis i Mali su igrali bez pobednika. Tim sa severa Afrike bio je bolji tim, ali morao je da bude kažnjen za promašaje Kazrija.

Mali je pveo u 60. minutu golom Samasekua iz kornera, a njemu je doprinela užansa reakcija golmana Hasena. Kazri se iskupio u 70. minutu iz slobodnog udarca za konačnih 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter