0
Domaći fudbal

GLEDAJTE UŽIVO NA HOTSPORTU: Zvezdu testiraju Zenit i Bane Ivanović (PRENOS)

Objavljeno: 29.06.19 u 16:27

Crvena zvezda u Bišoshovenu danas ima najtežu proveru pred start sezone, a prenos gledajte uživo na našem portalu.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Bišoshofena – Mirko Marković)

Navijači Crvene zvezde žele da, deset dana pred zvaničan početak sezone i prvi meč protiv Suduve, vide u kakvom je stanju tim Vladana Milojevića, koji je izveo vrlo jak tim.

Na golu će biti Popović, ispred njega povratnik Savić i Milunović kao štoperi, a Gobeljić i Rodić bekovi. Ispred će ‘osigurači’ biti Jovičić i Jovančić, a u ‘kreaciji’ će učestvovati Ben, Ivanić i Marin. Najistureniji će biti Ričmond Boaći.

Čini se da će upravo taj sastav, Milojević izvesti i protiv Litvanaca u Marijanpolju 9. jula.

Zenit će igrati u formaciji 4-3-3, sa Branislavom Ivanovićem u defanzivi, a napad će predvoditi najbolji napadač Artjem Džuba.

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić, Savić, Milunović, Rodić – Jovičić, Jovančić – Ben, Ivanić, Marin – Boaći. Klupa: Vasiljević, Stojković, Pankov, Babić, Jirka, Vulić, Ebisilio, Simić, Jevtović, Vukanović, Krstović. Trener: Vladan Milojević.

ZENIT: Lunev – Smoljnikov, Ivanović, Rakitski, Žirkov – Ozdojev, Noboa, Rigoni – Driusi, Džuba, Azmoun. Trener: Sergej Semak.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter