0
Domaći fudbal

Mladost iz Lučana želi da se bori za Evropu sledeće sezone, samim tim krenulo se u izgradnju tima.

FLEŠ IZ LUČANA: Neško doveo stranog napadača iz Vranja i promašenu investiciju Zvezde iz Gane…

Objavljeno: 29.06.19 u 11:35

Mladost iz Lučana želi da se bori za Evropu sledeće sezone, samim tim krenulo se u izgradnju tima.

Petar Bojić otišao je u Vojvodinu. Želja trenera Neška Milovanovića da ga zameni bio je Saša Ilić, ali legenda Partizana je okačila kopačke o klin. Ipak, u međuvremenu dva nova lica stigla su u Dragačevo, dva stranca.

Prvo ime je Suraka, napadač koji je prošle sezone igrao za Dinamo iz Vranja, drugo je Ibrahim Tanko, takođe napadač koji je stigao iz Crvene zvezde, ali je prethodnih godinu dana bio pozajmljen Bežaniji. Takođe, u Lučane su stigli Bogdan Milošević i Ivan Obrovac.

– Centralna linija tima nam je oslabljena. Zasad smo doveli Obrovca, vratili Bogdana Miloševića iz Francuske. Jurimo još jednog veznog, posle produžene vize u domovini pridružiće nam se Suraku i Ibrahim Tanko – rekao je Neško Milovanović za ‘Sportski žurnal’.

Suraka je prošle sezone za Dinamo odigrao 23 utakmice, postigao je jedan gol i tri puta je asistirao. Tanko je za Bežaniju odigrao 20 utakmica, postigao je tri gola i jednom je asistirao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter