1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Sasa Ilic Oprostaj Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Beograd, 05.19.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAŠA ILIĆ SE OPROSTIO, ALI… Poznati srpski trener ne odustaje – ‘Biću uporan dok ga ne nagovorim!’

Objavljeno: 28.06.19 u 15:00

Iz Partizana za sada nema reakcije i čeka se sledeći korak u životu legendarnog kapitena crno-belih.

Spominjala se mogućnost da Saša Ilić po završetku svoje fudbalske karijere postane sportski direktor Partizana, imao je takvu ponudu, ali ju je odbio, iz njemu poznatih razloga.

Jedan stručnjak u srpskom fudbalu ne miri se tako lako sa njegovim oproštajem od kopački. Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović je u izjavi za ‘Žurnal’ otkrio kako uporno pokušava da nagovori Ilića da dođe u Mladost i tamo odigra makar još jednu sezonu.

Milovanović je sipao reči hvale o Iliću i poručio da neće odustati dok ga ne nagovori.

– Sale mi je rekao da je napustio fudbal, ali ne predajemo se, bićemo uporni u pokušajima. Saša je najbolji vezni igrač u Srbiji, pravi plejmejker. Ume da reši utakmicu iz dva poteza. Kad bi došao u Lučane, podigao bi nivo ekipe, a bio bi to i dobar marketinški potez, jer bi još više dece krenulo da trenira fudbal – istakao je Milovanović.

Videćemo kakav će biti odgovor Ilića, ali i Partizana, koji bi mogao da izađe sa svojom ponudom i dogovori se oko preuzimanja neke funkcije u klubu…

0
0

1 Komentara

  1. SALE ZASTO NE POMIRIS
    NAVIJACE AKO SI LEGENDA.
    ILI NIKO TE BE SLJIVI. KAKO
    MOZES DA GLEDAS TUCE
    MEDJU NJIH. A SVE TO
    RADE NEKOLIKO VODJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter