7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POČELO GLASANJE: Kako će izgledati novi Zvezdin grb?

Objavljeno: 28.06.19 u 11:46

Svi članovi Crvene zvezde imaju privilegiju da učestvuju u ispisivanju istorije – otvoreno je glasanje na Zvezdinoj mobilnoj aplikaciji u kome će upravo zvezdaši odlučiti kako će izgledati novi grb Crvene zvezde u sezoni 2020/21.

Članstvo u Crvenoj zvezdi od danas u naredna tri dana omogućava svim registrovanim korisnicima da učestvuju u glasanju i da odluče koji će biti raspored zvezdica iznad grba Crvene zvezde u sezoni 2020/21. U opticaju su tri opcije – opcija A podrazumeva tri manje zvezdice u nizu, opcija B tri zvezdice poređane u luku i opcija C tri veće zvezdice u nizu.

Da biste učestvovali u glasanju potrebno je da imate važeću člansku kartu i da ste registrovani na Zvezdinoj mobilnoj aplikaciji na kojoj se glasanje i odvija.

Glasanje će trajati do 30. juna u ponoć.

Podsetimo, crveno-belom klubu je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stiga je do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od ove sezone krasiti dres. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.

0
0

7 Komentara

  1. Dali je moguce da se glasa samo oko rasporeda i veličine zutih zvezdica,, a niko se nije sjetio da uljpsamo kompletan grb recimo da malo smanjimo crvenu petokraku koja je ogromna,, imamo grb koji nema novina decenijama,, takodje dres sa sirokim prugama mi se ne svidja

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. ..ZNAM da bi im idealno PRISTAJALA „VESALA“, a mozda jos bolje „GILJOTINA“, ALI, ipak bi se na kraju ODL:UCIO za „GLOGOV KOLACCC“, da se VISE NIKKKADA NE „POVAMPIRE“..?! ..sto je sigurno, sigurno je.. .!. XXAAXXAA .!.

    P.S. ..onaj moj stari ‘predlog’ o TRI (3) LIMENKKKE IZNAD PANTER GRBA NA IZRENTIRANOM DRESU MI SE CINI „PROVALJENIM“ tj. MANJE „ORIGINALNIM“ u odnosu na „GLOGOV KKKOLAC“, ipak je ON „LEK“ ZA KK MUTANTEEE, znaci, SVRSISHODAN JE i samim tim=NAJJJBOLJI JE.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter